" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Миколаївській області Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41280097 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Миколаївській області Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
img_0189.jpg

     25 грудня з нагоди 33-ї річниці введення радянських військ до Афганістану у селі Степове Миколаївського району, Миколаївської області  відбулися заходи.
     Традиційно воїни-«афганці» прибули на гостину хлібосольну степівську землю з різних куточків району, де їх тепло і гостино зустрів директор ДПП «Степове», депутат обласної ради, Герой Соціалістичної Праці Володимир Григорович Погорєлов, якій привітав усіх, побажав щастя, здоров’я і мирного неба над головою і привітав з наступаючим Новим роком.
     Вишикувавшись в колону учасники заходу під прапором УСВА почали рух під «афганський» гімн «Віват!» до пам’ятного знаку. Мітинг розпочався з хвилини мовчання і вшанування пам’яті загиблих і померлих бойових побратимів. Голова районної організації УСВА Дмитро Вікторович Штапенко виступаючі на мітингу побажав усім міцного здоров’я, успіхів і наголосив що пам'ять про ті події буде жити в наших серцях вічно.
     Володимир Григорович Погорєлов наголосив, що воїни-інтернаціоналісти приділяють велику увагу патріотичному вихованню підростаючого покоління і подякував їм за це. На мітингу виступили голова Степівської сільської ради Іван Васильович Котенко, ветерани Афганської війни.
     До пам’ятного знаку, який є БТР-60, було покладено вінки і квіти.
     В спортивному комплексу «Надія» відбувся турнір з міні-футболу, присвячений  цієї дати. Відкрив змагання  В. Г. Погорєлов який побажав юним спортсменам  вдалих ігор і успіхів. Більшість футболістів вперше приймали участь в змаганнях бо їх вік від 9 до 11 років і це було ще більш цікавим і видовищним, а також вперше в змаганнях приймала участь дівоча команда.
img_0233.jpg

     Привітав спортсменів і голова районної організації УСВА, директор Степівської дитячо-юнацької спортивної школи, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Д. В. Штапенко.
     Закриття турніру і нагородження переможців  було дійсно казковим з новорічними подарунками, грамотами і кубками.
     Голова спілки Дмитро Штапенко від усіх присутніх воїнів-«афганців» і учасників змагань висловив велику вдячність директору ДПП «Степове» Володимиру Григоровичу Погорєлову, людині, яка робить добрі справи, задля якого відбулися і ці заході,  і привітав його з наступаючими святами.
Дмитро ШТАПЕНКО,
голова районної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.