" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Добрі традиції Старокостянтинівщини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41092420 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Добрі традиції Старокостянтинівщини Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_9368.jpg Багато учасників бойових дій Старокостянтинівщини нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками за активну громадську діяльність, участь у патріотичному вихованні молоді, вагомий внесок у розвиток ветеранського громадського руху, захист соціальних прав «афганців» та членів їхніх сімей.
До пам’ятника шести загиблим в Афганістані покладено багато квітів і вінків. Надано матеріальну допомогу 74 родинам загиблих і померлих «афганців», на кожну могилу покладено вінки і квіти. Члени ради відвідали маму загиблого Марію Трохимівну Палій з гостинцями.
У музеї воїнів-«афганців» проводились екскурсії для школярів, були організовані виставки тематичних матеріалів і книг в бібліотеках. Активісти ветеранського руху подарували в 51 бібліотеку міста і району книги Альбіни Беззуб і Світлани Мілімук на афганську тематику.
Вже стало доброю традицією в місті Старокостянтинові та районі проводити спортивні змагання на честь річниці виведення військ з Афганістану і пам’яті загиблих воїнів-«афганців». Неможливо переоцінити внесок ветеранів  у справу виховання підростаючого покоління. У цьому, мабуть, полягає спадкоємність поколінь, коли власним досвідом навчають, радять, виховують.
У Старокостянтинівському професійному ліцеї проводився турнір з футзалу, присвячений пам’яті героя-«афганця» О. С. Маковецького. У спортивній залі ЗОШ №7 провели змагання з баскетболу пам’яті О. В. Денисюка. У селі Самчики відбувся волейбольний турнір пам’яті О. М. Фурмана. Проведено кубок з настільного тенісу пам’яті Г. Д. Палія у школі №3, а в селі Огієвці – шаховий турнір пам’яті Г. П. Козачука.
Шаховий турнір пам’яті Г. Д.Палія проведено серед учасників бойових дій, організовано волейбольний турнір пам’яті Валерія Скринського.    
 «Афганці» вдячні керівникам органів місцевого самоврядування М. С. Мельничуку, І. В. Люшенку, І. В. Овчару за надану фінансову допомогу та проведення заходів. Особлива подяка – директорам шкіл, вчителям фізичного виховання на чолі з завідувачем відділу з питань фізичної культури і спорту І. В. Сторожуком Подяка учасникам бойових дій, які брали участь в усіх заходах: С. П. Богуцькому, В. Н. Копанічуку, А. Ф. Паруку, А. М. Потербі, С. П. Пазюку, Я. Є. Сав’яку,  О. П. Чорноузу, А. Т. Чесакову, А. А. Беззуб і багатьом іншим.
Віктор ПЕРЕПІЧКА,
голова Старокостянтинівської районної
організації воїнів-інтернаціоналістів.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.