" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Військово-патріотичне виховання молоді – процес безперервний Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40984016 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Військово-патріотичне виховання молоді – процес безперервний Надрукувати Надіслати електронною поштою
prezentaciya20132.jpg У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся творчий літературний вечір з нагоди презентації книг на афганську тематику.
Перед початком заходу та під час його проведення присутні переглянули документальні фільми, які нагадали про бойові дії на території Афганістану, про мужність та героїзм наших солдат.
У своєму вступному слові начальник Військового інституту, голова спілки ветеранів Афганістану Голосіївського району Києва генерал-майор Віктор Балабін представив учасників творчого літературного заходу, які брали участь у бойових діях на території Афганістану Героя Радянського Союзу Валерія Гринчака, автора кількох презентованих книжок Валерія Аблазова, Віктора Данілейка і голову Ради ветеранів Військового інституту Миколу Дорохова.
– Унікальність нашого сьогоднішнього заходу полягає в тому, – підкреслив Віктор Володимирович, – що ми його проводимо не у формі лекції чи доповіді, а як живе спілкування з людьми, які брали безпосередню участь у подіях 30-річної давнини, що дає нам можливість краще зрозуміти те, що тоді відбувалось, його причини та наслідки, робити правильні висновки. Про особисті враження, військову звитягу та відданість справі розповіли у своїх виступах поважні гості.
Валерій Аблазов презентував присутнім книжки на афганську тематику, у тому числі й авторські, які було передано до бібліотеки ВІКНУ.
Виступи учасників заходу супроводжувалися музичними вітаннями військового оркестру ВІКНУ, піснями його солістів, серед яких був й учасник бойових дій в Афганістані Леонід Мухін.
Микола ДОРОХОВ.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.