" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - СЕМІНАР У ВІННИЦІ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41021146 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
СЕМІНАР У ВІННИЦІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
vinnica07_2013.jpgНа базі Вінницького обласного клінічного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни з 17 червня по 6 липня 2013 року проходив тематично-оздоровчий семінар керівників «афганських» ветеранських організацій Вінниччини та керівників і громадських активістів обласної ради Організації ветеранів України.
Відкриваючи семінар, заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова зазначила: «У цій залі зібрались кращі з кращих,  хто веде за собою ветеранів, не рахуючись з особистим часом, віддається ветеранській справі, бо це не тільки робота, але й покликання всього життя». Вона також відмітила, що обласна влада в тісній співпраці з обласними ветеранськими організаціями працює над розробленням і реалізацією заходів, метою яких є поліпшення здоров’я ветеранів, задоволення соціальних і культурних потреб, стимулювання громадської активності.
У своєму виступі голова обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Петро Кирилішин, наголосив, що участь в роботі тематично-оздоровчого семінару, це можливість подякувати активістам громадського «афганського» руху області, за безкорисливу працю протягом попереднього року і проінформував,  що Указом Президента України  2014 рік оголошено Роком учасників бойових дій на території інших держав. Дано доручення Кабінету Міністрів України розробити ряд заходів на державному рівні з відзначення цієї події. Петро Андрійович запропонував протягом роботи семінару внести пропозиції від районних (міських) організацій, щодо відзначення 25-ї річниці виведення військ з Афганістані на території області.
Поряд з лікуванням учасники семінару мали можливість поспілкуватися та вирішити конкретні питання з керівництвом Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, департаменту соціальної політики, департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю, охорони здоров’я та курортів, управління ЖКГ енергетики та зв’язку облдержадміністрації, представниками ВАТ «Вінницяпаливо», ПАТ «Укртелеком»,  ПАТ «Вінницягаз», сектору Державної інспекції України  з контролю за цінами, обласного військового комісаріату та Головного управління Держземагенства у Вінницькій області.
У рамках культурної програми семінару відбувся перегляд спектаклю «А зори здесь тихие..» в Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Садовського, поїздка ветеранів до міста Хмільник, відвідування єдиного в Україні та найбільшішого в Європі плаваючого фонтану «ROSHEN» побудованого в руслі ріки Південний Буг в Вінниці та перегляд святкового концерту.
Також проведено засідання правління Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані на якому обговорювалися питання відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з території Афганістану, видання повно кольорового фільму присвяченного діяльності громадських організацій ветеранів війни в Афганістані області, відзначення ветеранів війни в Афганістані та надання фінансової допомоги на лікування.
На завершення роботи семінару перед присутніми виступили голова обласної Ради Сергій Татусяк і заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонов.

Прес-служба Вінницької обласної
Спілки ветеранів війни в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.