" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Спільна робоча нарада Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41253511 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Спільна робоча нарада Надрукувати Надіслати електронною поштою
11 липня, під головуванням Героя України С. В. Червонописького,  Українською Спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) спільно з Державною службою з питань інвалідів та ветеранів на виконання Указу Президента України № 329/2013 від 12 червня 2013 року «Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав» організовано і проведено робочу нараду з обговорення проекту плану заходів.
У нараді взяли участь заступники голови УСВА О. І. Міхнюк і П. Г. Покутний,  перший заступник голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів В. Г. Сіроштан, радник міністра соціальної політики О. В. Саєнко, представники Мінсоцполітики, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів, всеукраїнських громадських об’єднань ветеранів.
Особливу увагу під час обговорення було приділено вдосконаленню проекту плану заходів щодо вирішення проблемних питань соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав і членів їхніх сімей.
За підсумками наради прийнято рішення доопрацювати проект плану заходів з відзначення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав з урахуванням висловлених пропозицій.
Проект «Плана  заходів з підготовки і проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав» додається.
Прес-служба УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.