" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41143397 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Михайло Вишиванюк: «Забезпечити належний медико-соціальний захист ветеранам Великої Вітчизняної війни – наш обов'язок»

29 жовтня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк провів зустріч з представниками ветеранських організацій області. У зустрічі також взяли участь заступник голови ОДА Роман Іваницький та керівники структурних підрозділів.
ifsva_1.jpg

За «круглим столом» обговорили питання якісного медичного обслуговування та соціальної допомоги ветеранам і учасникам війни. Зокрема, йшлося про оновлення матеріальної бази та медичного оснащення в спеціалізованих лікувальних закладах.
Протягом тижня, за дорученням голови ОДА, в центральній міській лікарні повинні облаштувати додаткову палату для ветеранів та учасників війни, де вони зможуть отримати належний догляд. Михайло Вишиванюк наголосив, що ветерани війни та ветерани праці повинні обслуговуватись у всіх медичних закладах області поза чергою та безкоштовно. Також у ході зустрічі  представники ветеранських організацій запропонували облаштувати на Прикарпатті санаторій для лікування та оздоровлення. Голова ОДА підтримав цю ідею та доручив відповідним керівникам знайти відповідне приміщення, а кошти на його ремонт та реконструкцію закласти у бюджеті області на наступний рік. Крім того, вже найближчим часом, буде сформована  група з ветеранів, які  безкоштовно поїдуть на оздоровлення у Закарпатську область.
ifsva_2.jpg

– Ветерани та учасники бойових дій повинні отримувати медичну допомогу не за власний кошт, а за рахунок держави та місцевих бюджетів, – зазначив голова ОДА. – Сьогодні, у рамках реалізації завдань поставлених перед нами Президентом України, всі структури обласної державної адміністрації приділяють особливу увагу ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни. Хочу також наголосити, що з боку держави передбачено не тільки вирішення разових питань матеріальної допомоги ветеранам, забезпечення їх ліками та засобами реабілітації, а й комплексне вирішення цих проблем через соціальні програми та відповідні проекти». – наголосив Михайло Вишиванюк.
Прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.