" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Положення про порядок надання адресної медичної та матеріальної допомоги членам УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40992673 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою
   
 
 “Затверджено”
рішенням Правління УСВА
від  23 січня  2003 року
 
 

Положення про порядок надання адресної медичної та матеріальної допомоги членам УСВА

Положення «Про порядок надання адресної медичної та матеріальної допомоги членам УСВА”  (у подальшому «Положення») є основним регламентуючим документом  для всіх  організацій  УСВА з надання адресної медичної (оплата лікування в спеціалізованих медичних закладах, хірургічних операцій, протезування, придбання слухових апаратів  а також реабілітаційного лікування)  та матеріальної допомоги .
У відповідності до п.п.4.21, 4.36 та 5.16 Статуту УСВА рішення про надання адресної медичної та матеріальної допомоги приймається Президією УСВА, правліннями територіальних, місцевих та первинних організацій. Як виняток, рішення можуть прийматися головою УСВА, його  заступниками з подальшим їх затвердженням Президією УСВА та головами територіальних, місцевих і первинних організацій з подальшим  затвердженням рішень правліннями.У відповідності до п.п.4.21, 4.36 та 5.16 Статуту УСВА рішення про надання адресної медичної та матеріальної допомоги приймається Президією УСВА, правліннями територіальних, місцевих та первинних організацій. Як виняток, рішення можуть прийматися головою УСВА, його  заступниками з подальшим їх затвердженням Президією УСВА та головами територіальних, місцевих і первинних організацій з подальшим  затвердженням рішень правліннями.
Підставою для розгляду питання про надання медичної та матеріальної допомоги є звернення члена УСВА з наступними документами:
1. Заява про надання допомоги  із зазначенням адреси, телефону;
2. Копія посвідчення про статус УБД, інваліда війни, члена сім’ї загиблого;
3. Копія документа, що свідчить про реєстрацію за місцем проживання (паспорт, довідка);
4. Копія членського квитка УСВА;
5. Копія довідки про отримання ідентифікаційного коду.
Додатковою підставою для розгляду питання про надання медичної допомоги є звернення члена УСВА  із наступними документами:
1.Висновки медичного закладу (районного, обласного) із вказівкою діагнозу, обгрунтовуючого надання необхідної допомоги (операції, протезування, реабілітаційного лікування) за підписом керівника, завірені круглою печаткою установи;
2.Висновки спеціалізованого медичного закладу із вказівкою діагнозу лікування, що рекомендує конкретний курс (для операцій і реабілітаційного лікування), за підписом керівника, завірені круглою печаткою установи;
3.Договір територіального медичного закладу на надання медичної допомоги за межами регіона (області);  
4.Лист спеціалізованого лікувального закладу, яким планується надання допомоги (операції, протезування і т.д.) із вказівкою вартості лікування, рахунку-фактури, термінів виконання і готовності  на надання конкретної медичної допомоги.
Організації, що прийняли рішення про надання адресної медичної допомоги, після оплати медичних послуг перевіряють повноту і якість зробленої допомоги і подають звіт до апарату управління УСВА протягом 30 днів після проведення лікування, операції, протезування, реабілітації.
Територіальні організації щорічно в термін до 15 січня  подають до апарату управління УСВА зведену інформацію про стан хворих після надання допомоги та про необхідність продовження лікування.
Матеріальна допомога   може надаватись не частіше одного разу на рік.
Контроль за використанням коштів здійснюють бухгалтерії УСВА. Загальний контроль і забезпечення перевірок в організаціях Спілки проводять ревкомісії УСВА.
Персональну відповідальність за надання адресної медичної та матеріальної допомоги членам УСВА  несуть  керівні особи організацій УСВА. 
 
   

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.