" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Положення про сплату членських внесків в Українській Спілці ветеранів Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40984572 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
 
 
 Затверджено
 Правлінням УСВА
“10“ квітня  2000р.
 
 
 Положення про сплату членських внесків в Українській Спілці ветеранів Афганістану
(воїнів-інтернаціоналістів)
І
Згідно з пунктом 3.5 Статуту Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА) кожен її член зобов’язаний    сплачувати членські внески. Розміри внесків, періодичність та пільгові умови їх сплати   визначаються Правлінням територіальної організації УСВА.
Керівні органи   територіальних і місцевих організацій своїми рішеннями можуть тимчасово звільнити від сплати членських внесків (змінити їх розмір) тих членів УСВА, які опинилися у скрутному матеріальному становищі.
Виходячи з особистих матеріальних можливостей члени УСВА можуть сплачувати внески у більших розмірах.
II
Члени УСВА сплачують внески в організаціях) де вони перебувають на обліку.
Прийом членських внесків здійснюється головою або членами керівного органу міської (якщо не існує   первинної) організації по спеціальній відомості (форма 1). Відомість сплати членських внесків відкривається на перше число і закривається останнім числом кожного місяця (кварталу, півріччя, року - у відповідності до вимог місцевого Положення щодо періодичності сплати). До відомості заносяться за алфавітом прізвища та ініціали всіх членів УСВА, які перебувають на обліку в організації. У випадку сплати внесків в більших розмірах, у відомості вказується фактично сплачена сума. При повному  або частковому звільненні членів УСВА від сплати внесків у відомості робиться відповідна відмітка з посиланням   на прийняте рішення та підписом голови організації чи особи, що забезпечує збір членських внесків.
Голови первинної, місцевої організації на підставі відомостей про сплату членських внесків і документів     про перерахування їх частини до організації УСВА вищого рівня складають зведений звіт про членські   внески (форма 2), що зібрані за місяць (квартал, півріччя, рік) і надсилають його до організації вищого рівня. Обов’язкова періодична звітність перед Центральними  керівними та виконавчими органами УСВА не передбачена.
Відомості про сплату членських внесків зберігаються в первинних, місцевих організаціях УСВА на протязі трьох років, після чого передаються до керівних органів територіальної організації.
ІІІ
Зібрані членські кошти е одним із джерел коштів УСВА і  використовуються згідно з пунктом 7.4 Статуту УСВА та у відповідності до  чинного законодавства.

IV
Контроль за станом сплати членських внесків, їх обліком і використанням в територіальних, місцевих та первинних організаціях здійснюється керівними органами організацій УСВА вищого рівня, відповідними ревізійними комісіями (ревізорами), та Ревізійною комісією УСВА.
 
   



 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.