" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Подяка жителям Канівщини від прикордонників Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41052298 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Подяка жителям Канівщини від прикордонників Надрукувати Надіслати електронною поштою
13-16 квітня цього року відбулася поїздка ветеранів Афганської війни на кордон Донецької області по доставці матеріальної допомоги прикордонникам від жителів Канівщини. 
dsc03190-1.jpg

З ініціативи Канівської спілки ветеранів Афганістану та ветеранів прикордонників було прийнято рішення зібрати і відвезти допомогу безпосередньо прикордонникам. Для цього був організований збір коштів та продуктів харчування на підтримку Оршанського Навчального центру прикордонної служби України, який несе службу на кордоні Донецької області у Амвросіївському районі село Алєксєєвка.
dsc03202-1.jpg

Основну частину коштів здали ветерани «афганці» і прикордонники, які бачили війну і зазнали  всі тяготи військової служби. На зібрані кошти були придбані бронежилети, одяг. Велику допомогу надали організації підприємство ТОВ «Верес», «Ергопак», КП «Управління ВКГ», а також службовці районної держадміністрації, районного соцзахисту, Канівського центру зайнятості, управління державної міграційної служби Черкаської області і небайдужі жителі Канівщини. Ваша допомога була доставлена безпосередньо до прикордонників, які цілодобово охороняють кордон і роблять все можливе по недопущенню провокаторів.
Начальник Оршанського Навчального центру прикордонної служби України Ігор Федорович Момот від імені всіх прикордонників подякував жителям Канівшини за матеріальну і моральну підтримку.
dsc03213.jpg

– Ми не думали що в самий пік важкої ситуації в Донецькій області хтось наважиться до нас приїхати. Бойовий дух прикордонників знаходиться на високому рівні. Ми ніколи не підведемо український народ і ніколи не здамо зброї, а при такій підтримці ми не маємо морального права  повернутися на Черкащину заплямованими. Щиро дякуємо жителям Канівщини за вашу допомогу, за підняття бойового духу прикордонників і за відчуття підтримки та побути вдома.  

Анатолій САХНО,
голова Канівської спілки ветеранів Афганістану.
23.04.2014
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.