" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Заступник міністра оборони зустрівся з матерями та дружинами військовослужбовців Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41124927 Відвідувачів
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Заступник міністра оборони зустрівся з матерями та дружинами військовослужбовців Надрукувати Надіслати електронною поштою
2 червня у Києві відбулася зустріч заступника міністра оборони України – керівника апарату Петра Мехеда з матерями та дружинами військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади.
У зустрічі також взяли участь представники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України.
Заступник міністра оборони України – керівник апарату Петро Мехед поінформував присутніх щодо продовольчого та речового забезпечення військовослужбовців, укомплектованості підрозділів бронежилетами, засобами індивідуального захисту, зв’язку, а також відповів на запитання громадян. У тому числі йшлося про нагальні проблеми військовослужбовців, які проходять службу у частинах та підрозділах, залучених до виконання завдань в рамках антитерористичної операції.
«Сьогодні керівництво Міноборони та Збройних Сил робить усе можливе для того, щоб армія була сильною і боєздатною, – запевнив Петро Мехед. – Прийшов час боронити державу, коли на українське військо покладаються надзвичайно важливі завдання. Ми пишаємося військовослужбовцями, які з честю і гідністю виконують свій священний обов’язок перед Україною!
Заступник міністра оборони – керівник апарату поінформував присутніх про основні заходи, які вживаються в оборонному відомстві з метою належного всебічного забезпечення військовослужбовців, посилення їх соціального захисту та підняття морально-психологічного стану.
«Усім військовослужбовцям-учасникам антитерористичної операції, буде надано статус учасників бойових дій. Принциповим є питання щодо належних компенсаційних виплат у разі отримання військовослужбовцем поранень чи втрати здоров’я тощо», – повідомив Петро Мехед.
Відповідаючи на питання щодо перспективи ротації військовослужбовців-учасників АТО, заступник глави оборонного відомства зазначив, що на теперішній час воно не розглядається.
«Допоки ми не виженемо з нашої землі усіх бойовиків, які тероризують населення сходу України, вбивають українських військовослужбовців та мирних громадян, говорити про ротацію передчасно», – наголосив він.
Також заступник Міністра оборони України – керівник апарату поінформував присутніх щодо заходів, які було вжито стосовно осіб, винних у порушеннях, неправомірних діях та зловживанні посадовими обов’язками під час здійснення мобілізаційних та інших заходів.
«Робота щодо унеможливлення будь-яких зловживань проводиться постійно», – зауважив заступник керівника оборонного відомства.
Під час зустрічі матері та дружини українських військових отримали відповіді на більшість своїх запитань, які стосувалися правових, фінансових та соціальних аспектів. Чіткі та аргументовані роз’яснення в межах компетенції громадянам надали фахівці структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, зокрема тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління по роботі з особовим складом Збройних Сил України генерал-майор Олександр Розмазнін, головний інспектор з гуманітарного та соціального забезпечення Головної інспекції Міністерства оборони України полковник Валентин Федічев, начальник управління – заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олег Бойко.
02.06.2014
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.