" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Ветеранська юшка Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41220645 Відвідувачів
Боевое Братство
Укрінформ
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Ветеранська юшка Надрукувати Надіслати електронною поштою
Аби якось урізноманітнити відпочинок своїх членів, Шепетівська спілка ветеранів Афганістану спільно з місцевим осередком Партії ветеранів Афганістану, цими днями на березі ставка в урочищі «Шапар», що на території судилківської громади, поєднала його з конкурсом із риболовлі.
p1011437.jpg

Такий захід відбувся вперше у цьому році. Учасниками змагань стали ветерани Афганістану Валерій Окорський, Валерій Косогов, Віктор Бєлкін, Сергій Хом’як, Олександр Бернацький, Юрій Казмірчук, Валерій Лук’янчук, Олександр Гуринович. Долучились до активного відпочинку воїнів-інтернаціоналістів, поєднаного з рибальським завзяттям, і члени їхніх родин.
З великою радістю всі зустріли учасника бойових дій в Афганістані, настоятеля храму мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії у Шепетівці отця Анатолія Вересюка, який не лише благословив, а й розповів останні новини з життя православ’я в Україні.
До ветеранського дозвілля приєднались і місцеві любителі-рибалки. Зав’язалася жвава розмова про злободенне для країни, про події на її сході, про актуальне для рідного краю. Зійшлися на одному: аби нарешті настав мир і не гинули наші люди.   
Відтак приступили до змагань між учасниками-рибалками. Ну, а той, хто любить смакувати рибою, взявся розпалювати вогнище для майбутньої юшки. Звісно, із заготовленої напередодні риби воїном-«афганцем» Олександром Василишиним, орендарем ставка.    
Досить вдалою була вудка в Олександра Бернацького, який став переможцем змагань серед рибалок. Йому дісталась пам’ятна відзнака – велика дерев’яна ложка. Менші за розміром ложки отримали й інші рибалки (на знімку).
Шепетівська спілка ветеранів Афганістану та осередок Партії ветеранів Афганістану щиро вдячні всім, хто брав участь у заході, і особисто – Олександру Василишину, отцю Анатолію — за духовне наставництво.
Володимир ПИПИЧ,
учасник бойових дій,
член Шепетівської СВА.
29.08.2014
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.