" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Знаєте, яким він хлопцем був! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41039241 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Знаєте, яким він хлопцем був! Надрукувати Надіслати електронною поштою
mikhnyuk20150819_1.jpg
20 серпня 2014 року на Донбасі загинув заступник голови Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів) Міхнюк Олег Іванович.
19 серпня 2015 року Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів) в пам'ять про бойового побратима у Києві організувала та  провела меморіальні заходи на його честь.  
У пам’ятника воїнам–інтернаціоналістам біля Києво–Печерської  Лаври  зібралися ветерани афганської війни, керівники районних організацій УСВА  м. Києва, відповідальні працівники апарату УСВА, представники Організації ветеранів України, родичі та знайомі Олега Міхнюка.
mikhnyuk20150819_2.jpg

Панахиду по загиблим у Церкві Воскресіння Хрестова провів настоятель Церкви Воскресіння Хрестового (Афганської церкви) отець Сергій. У своєму слові він підкреслив заслуги Олега перед Українською Православною Церквою, його відважні дії щодо попередження міжконфесійного конфлікту у складні для України часи. Отець Сергій висловив впевненість у тому, що своїм життям і передчасною загибеллю на захисті інтересів Держави Олег заслуговує вічної пам’яті.
На місце поховання Олега Міхнюка на Лук’яновському військовому кладовищі заступник голови УСВА Валерій Аблазов нагадав бойовим побратимам про особисту самобутність Олега, його організаторські здібності і високий авторитет в середовищі ветеранів афганської війни в Україні і за її межами, про те, що він доклав багато зусиль для створення і зміцнення єдності УСВА. Але сучасність потребує, як продовження його справ і планів, так і захисту спільних здобутків в єдності ветеранського руху, соціальному захисті ветеранів, і словом, і важкою повсякденною справою.   
mikhnyuk20150819_3.jpg

Заступник Міністра оборони України Петро Мехед на могилі бойового десантника назвав його життя, військову відвагу, громадянську мужність, відданість Батьківщині, прикладом для спадкування новим поколінням. Він призвав зміцнювати єдність ветеранського руху, що буде дійсним пам’ятником Олегу Міхнюку і продовженням його справ в інтересах всіх афганців.
За стародавньої традиції ветерани пом’янули Олега Міхнюка, висловлюючи багато добрих слів і спогадів на його адресу.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.