" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На захисті соціальних гарантій ветеранів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40990352 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
На захисті соціальних гарантій ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
usva15112016.jpg
Прем’єр-міністру України
Гройсману В. Б.
Шановний Володимире Борисовичу!
Останнім часом недолугі дії з боку керівників держави щодо покращення життя народу України призвели до зростання невдоволення з боку найбільш незахищених верств населення. У ветеранському середовищі зростає обурення діями органів виконавчої влади усіх рівнів щодо захисту своїх соціальних гарантій.
Неодноразові письмові звернення до вищих керівників держави, зокрема до Кабінету Міністрів України, про зустріч з членами Правління УСВА та висловлення пропозицій по вирішенню нагальних питань соціального захисту ветеранів, залишилися поза увагою, відповідей не одержано.
Аналіз проекту бюджету України на 2017 рік, розроблений та поданий до Верховної Ради України Кабінетом Міністрів України показує, що даний документ є антиветеранським, антиконституційним і веде до фактичної ліквідації Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
До Спілки надходять численні звернення від членів УСВА про провадження рішучих заходів та дій у відстоюванні соціальних гарантій ветеранів.
Незважаючи на послідовне ігнорування наших звернень до вищих посадових осіб держави Правлінню вдавалося стримувати активні дії з боку територіальних і місцевих організацій Спілки в надії на можливість конструктивного діалогу з вищими керівниками держави.  Але, критичність та вимогливість звернень ветеранів змушують Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) провести 22-25 листопада 2016 року широкомасштабні протестні акції у м. Києві та у регіонах України.
Звертаємося до Вас, шановний Володимире Борисовичу, як до керівника найвищого органу виконавчої влади, з пропозицією проведення найближчим часом зустрічі з членами Правління УСВА та висловленням пропозицій з вирішення нагальних питань соціального захисту ветеранів.

З повагою,

За дорученням Правління УСВА

Голова УСВА
С.В. Червонописький.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.