" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Українське військо – головна складова обороноздатності держави Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40991748 Відвідувачів
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Українське військо – головна складова обороноздатності держави Надрукувати Надіслати електронною поштою
Ветерани Військового інституту беруть активну участь у заходах, що проводяться керівництвом інституту з питань військово-патріотичного виховання майбутніх офіцерів. Серед запланованих заходів 5 грудня відбувся урочистий мітинг з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України. У заходу взяли участь головний старшина Збройних Сил України, учасник миротворчих місій та антитерористичної операції старший прапорщик Олександр Косинський, представники Ради ветеранів інституту та  органів громадськості.
Керівники інституту проінформували присутніх про основні історичні етапи становлення національного українського війська, вклад ветеранів військової служби і учасників бойових дій в його реформування.
За встановленою доброю традицією між Військовим інститутом та Управлінням по роботі з сержантським складом Генерального штабу, заступники начальника інституту разом з  головним старшиною Збройних Сил старшим прапорщиком  Олександром  Косинським  прийняли  у сержантського складу навчального закладу Кодекс сержанта Збройних Сил України, а кращим сержантам наказом начальника Військового інституту присвоєні чергові військові звання.
Після оголошення святкового наказу про заохочення особового складу та покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів, що віддали своє життя за Батьківщину, військовослужбовці пройшли урочистим маршем.
За ініціативою Ради ветеранів та Ради сержантів інституту за участі головного старшини Збройних Сил, офіцерів по роботі з особовим складом, представниками громадських організацій було проведено круглий стіл, де обговорювались роль та місце сержантів у загальній системі підготовки та виховання майбутніх офіцерів Збройних Сил України. Були висловлені пропозиції щодо вивчення курсантами курсу “Лідерства”, чіткого розподілу повноважень між офіцерами та сержантами, впровадження передового досвіду країн-членів НАТО та АТО при підготовці фахівців для потреб армії.
Микола ДОРОХОВ,
голова Ради  ветерани Військового інституту
 Київського національного університету імені Тараса Шевченка,
учасник бойових дій в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.