" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Влада повинна змінити соціальну політику стосовно ветеранів війни і сімей загиблих воїнів! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40982322 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Влада повинна змінити соціальну політику стосовно ветеранів війни і сімей загиблих воїнів! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Безхмарним сонячним небом зустрічав Київ 7 грудня 2016 року загони ветеранів Афганської війни, які прибули зі всіх областей України.  На жаль, не радість майбутніх зустріч бойових побратимів, а гостра необхідність боротьби за свої соціальні права привела до столиці України ветеранів війни.  Голова першої колони ветеранів вже підходила через Маріїнський парк до будівлі Верховної Ради, її хвіст ще шикувався на майданчику біля  метро «Арсенальна». Друга колона обласних загонів піднялася до будівлі Верховної Ради від стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. За доповідями керівників обласних організацій УСВА у масової попереджувальної акції ветеранів брали участь біля 4 500 членів УСВА.
akciya20161207_1.jpg
akciya20161207_2.jpg

Голова Української Cпілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький на мітингу ще раз оприлюднив вимоги ветеранів до органів влади: Влада повинна змінити соціальну політику стосовно ветеранів війни і сімей загиблих воїнів!
На мітингу перед зібранням виступали ветерани війни, які одностайно підтримали ці вимоги, а деякі з них наполягали на негайному їх задоволенні.
akciya20161207_3.jpg
akciya20161207_4.jpg


Група ветеранів на чолі з головою УСВА Сергієм Червонопиським пройшла у будівлю Верховної Ради. Голова Верховної Ради Андрій Парубій  прийняв Сергія Червонописького. У ході ділової, конструктивної розмови у присутності представників фракцій парламенту Андрій Парубій дав доручення підготувати зустріч Правління УСВА з Головою Верховної Ради України 22 грудня 2016 року. На зустріч запропоновано запросити голів комітетів і фракцій Верховної Ради, а також представників міністерств соціального блоку Кабінету Міністрів України.
akciya20161207_5.jpg
akciya20161207_6.jpg
Про підсумки зустрічі з Головой Верховної Ради України Сергій Червонописький проінформував учасників мітингу, якій у цей раз пройшов і завершився мирно і добре організовано. .
Прес-служба УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.