" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Вінничани біля Верховної Ради Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40989952 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Вінничани біля Верховної Ради Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
vinnica0161212_2.jpg

Представники громадських ветеранських організацій Української Спілки ветеранів Афганістані Вінницької області взяли участь у мирній попереджувальній акції, яка відбулася 7 грудня 2016 року в місті Києві біля стін Верховної Ради України.
Гостра необхідність боротьби за свої соціальні права привела до столиці України ветеранів афганської війни з усіх областей України.  За інформацією УСВА у масовій попереджувальній акції ветеранів брали участь біля 4 500 членів УСВА.
Голова Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький на мітингу ще раз оприлюднив вимоги ветеранів до органів влади:  Влада повинна змінити соціальну політику стосовно ветеранів війни і сімей загиблих воїнів!
vinnica0161212_3.jpg

На мітингу перед зібранням виступали ветерани війни, які одностайно підтримали ці вимоги, а деякі з них наполягали на негайному їх задоволенні.
На вимогу мітингуючих до них на спілкування вийшли керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак, а також депутат Андрій Тетерук. Тривалим було спілкування з Сергієм Куніциним, який виступав перед мікрофоном.
Група ветеранів на чолі з головою УСВА Сергієм Червонопиським пройшла у будівлю Верховної Ради, де їх прийняв голова Верховної Ради Андрій Парубій. 
vinnica0161212_4.jpg
У ході розмови, у присутності представників фракцій парламенту, Андрій Парубій дав доручення підготувати зустріч Правління УСВА з Головою Верховної Ради України 22 грудня 2016 року. На зустріч запропоновано запросити голів комітетів і фракцій Верховної Ради, а також представників міністерств соціального блоку Кабінету Міністрів України.
Цікаво що в подіях біля Верховної Ради України брало участь близько 100 учасників війни в Афганістані з Вінницької області.
Якщо ветерани війни в Афганістані - жителі міста Вінниці залишилися лежати на теплих диванах та спостерігати за акцією по телевізору, то представники Гайсинської, Погребищенської Калинівської, Бершадської, Томашпільської районних, Жмеринської міської, Хмільницької міськрайонної, Спілки ветеранів війни в Афганістані Вінницького району в чотирнадцятиградусний мороз захищали інтереси всіх ветеранів.
vinnica0161212_5.jpg
vinnica0161212_6.jpg
vinnica0161212_7.jpg
Більше того, деякі так звані активісти, поширювали брехливі плітки щодо непотрібності такої акції, хоч і знають про обмеження, які запроваджені урядом в нормах споживання комунальних послуг та газопостачання, в рази збільшена вартість цих послуг, збільшення тарифів на електроенергію та телефонний зв’язок. Також активістів, які появилися рік тому, мабуть не цікавить доля сімей загиблих в Афганістані воїнів, які позбавлені тих мізерних пільг, якими вони до цього часу користувалися.
Пропонуємо припинити спекуляції і свою бездіяльність не прикривати «рукою Москви».
Також завдячуємо всіх тих, хто допоміг фінансово організувати поїздку.
Тільки коли ми будемо разом, то завжди перемога буде за нами, адже в єдності наша сила.
Прес-служба Вінницької обласної
спілки ветеранів війни в Афганістані.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.