" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Обрано новий склад Громадської ради при Службі Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40993656 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Обрано новий склад Громадської ради при Службі Надрукувати Надіслати електронною поштою
gromadskarada20161226_1.jpg     У приміщенні Київського міського Палацу ветеранів 16 грудня 2016 року відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.
     Участь у заході взяли працівники центрального органу виконавчої влади на чолі з Головою Служби А. В. Дерев’янком та представники від 36 громадських об’єднань ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.
 
     Треба сказати, що цій важливій події передувала змістовна робота ініціативної групи, якою з 1 по 15 листопада було прийнято і уважно розглянуто заяви від 39 громадських організацій ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.
     Вже під час установчих зборів було затверджено персональний склад громадського консультативно-дорадчого органу – 35 осіб. Делеговані учасники зборів своїми мандатами шляхом рейтингового голосування констатували факт утворення Громадської ради. Були узгоджені і деякі подальші плани та дії новоствореного громадського органу з огляду на те, що проведення першого його засідання було запропоновано в цей же день.
gromadskarada20161226_2.jpg     На першому засіданні новообраної Громадської ради при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції було обрано голову та секретаря (голова – Палії В. М., секретар – Гайова А. В.).
     Новий склад Громадської ради при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції затверджено наказом від 16.12.2016 № 136
    Склад Громадської ради
     І одним з перших кроків новоствореної Громадської ради стане обговорення у своїх організаціях проекту орієнтовного плану консультацій з громадськістю на 2017 рік, про що   всеукраїнські громадські об’єднання  повідомлені додатково окремим листом.
Сайт Державній службі України у справах
ветеранів війни та учасників
антитерористичної операції.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.