" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - З Новим роком і Різдвом Христовим! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41025636 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Міністерство оборони
З Новим роком і Різдвом Христовим! Надрукувати Надіслати електронною поштою
ny2017.jpgДорогі бойові побратими!
Шановні сім'ї наших полеглих  друзів!

Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю вас з  Новим 2017 роком і світлим святом Різдва Христового!                                
На превеликий жаль, вже третій рік на сході країни триває війна, не виконуються мінські домовленості, руйнується економіка, збільшується кількість вимушених переселенців та інше.  Народ України, її збройні сили у цій складній ситуації продовжують відстоювати територіальну цілісність і незалежність держави.     
За  рік Спілка багато зробила для допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в АТО на сході країни, багато ветеранів Афганської війни ведуть волонтерську, військово-патріотичну роботу і особисто, незважаючи на вік і поранення, захищають зі зброєю в руках рідну країну. На жаль, є серед загиблих і поранених наші бойові товариші. Низький уклін героям, полеглим на сході країни!
З ініціативи УСВА в Маріуполі відбулася зустріч представників Спілки Донбасу, які мешкають з обох сторін військового протистояння, під час якої всі ветерани Афганської війни були єдині у питанні негайного зупинення кровопролиття, вирішення складних територіальних і національних проблем виключно мирними політичними шляхами. На зустрічі прийнято звернення «За мир і безпеку на землі України!».   
Українська Спілка ветеранів Афганістану, яка багато років відстоювала і продовжує відстоювати соціальні права і пільги сімей загиблих воїнів, інвалідів війни та учасників бойових дій, приділяє велику увагу увічненню пам’яті, патріотичному вихованню молоді, допомозі військовослужбовцям, передаючи їм свій бойовий досвід. Але життя наших ветеранів і сімей загиблих не покращується,  а навпаки з кожним роком погіршується, керівники влади не ідуть на контакт з представниками Спілки та інших громадських організацій з питань покращання життя  народу, не виконується Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Тому УСВА активізувала свою діяльність із захисту соціальних прав і гарантій: по всій країні проходять попереджувальні протестні акції, на яких виносяться вимоги до керівництва держави.  
Останні за часом вибори до обласних, місцевих і районних рад показали, що воїни-інтернаціоналісти користуються повагою і підтримкою народу України. Партія ветеранів Афганістану, що отримала свіже дихання, у деяких областях досягла значних успіхів, а її делегати, наші бойові друзі, які повірили в свою політичну організацію, стали народними обранцями. Для значних і дієвих досягнень ми повинні підтримувати одне одного і допомагати в усіх справах, а головне – бути разом. Разом ми – сила!
2017 рік приходить до нас з новими надіями і сподіваннями, планами і перспективами. Нехай у новому році здійсняться всі ваші світлі мрії.
Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, любові й турботи близьких людей, щастя і добробуту, гарного святкового настрою, успіхів і наснаги у благородній праці в ім’я розквіту нашої Української держави, а головне – скорішого  миру і злагоди у нашій країні!  
   
З найкращими побажаннями –
Сергій  ЧЕРВОНОПИСЬКИЙ,
голова УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.