" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Змагання з кульової стрільби, або ще сухий порох в порохівницях Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40989626 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Змагання з кульової стрільби, або ще сухий порох в порохівницях Надрукувати Надіслати електронною поштою
vinnycya20170320_1.jpg
На базі вінницької школи №27 відбулися районні змагання з кульової стрільби серед учасників бойових дій в Афганістані, антитерористичної операції та представників сільських рад.
Організатори заходу – Вінницька районна організації ВФСТ «Колос» АПК України, Спілка ветеранів війни в Афганістані Вінницького району, районна профспілка працівників освіти та науки, відділ праці та соціального захисту Вінницької райдержадміністрації.
На урочистому відкритті змагань учасників привітали завідуючий відділом з питань комплектації кадрів Вінницького районного військового комісаріату Сергій Курів, голова Спілки ветеранів війни в Афганістані Вінницького району Олександр Ковальчук, очільник обласної організації ТСО України Анатолій Кацай, головний спеціаліст Центрального міжрегіонального сектору Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО у Вінницькій області Олег Дмитрійчук. Також учасників та гостей заходу віншувала солістка Вінницького районного будинку культури Надія Назарчук.
«Ці змагання ми проводимо, аби підтримати своїх захисників, поліпшити патріотичне виховання населення Вінницького району, а також навчити користуватися зброєю, що досить актуально в теперішній час», - каже один із організаторів змагань, голова Вінницької районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі.
vinnycya20170320_2.jpg
«Я бажаю успіху кожному учаснику змагань. Хотілось би щоб своє мистецтво ми показували тільки на спортивних змаганнях, а не на полі бою.» , - зазначив голова Спілки ветеранів війни в Афганістані Вінницького району Олександр Ковальчук. Він також зупинився на питаннях військово-патріотичного виховання молоді, подякував своїм побратимам і іншим учасникам змагань за те що відгукнулися на прохання прияти участь в змаганнях.
«Я впевнений, що такі змагання потрібно підтримувати і проводити. Це гуртує людей, налаштовує на перемогу. Це хороша нагода для когось повчитися стріляти, а для когось – вдосконалити свої вміння. Судячи з кількості бажаючих позмагатися, видно, що жителям району це цікаво, тому ми й надалі будемо проводити подібні заходи», - мовив голова Вінницької районної федерації футболу, депутат Вінницької районної ради Олександр Мельник
У вмінні краще стріляти змагалися близько сорока учасників. Змагання проводились окремо між чоловіками і дівчатами. Головним суддею був голова Вінницької обласної федерації кульової стрільби Михайло Лесніков.
За результатами змагань найвлучнішим серед чоловіків став учасник АТО А. Скрибан, друге місце виборов житель с. Широка Гребля Ф. Алєксієв, а третє – учаснику бойових дій в Афганістані І. Бойко.
Серед дівчат найкращим снайпером виявилася Т. Григоренко із с. Писарівки, друге – у В. Сніцар із Бохоників, третє – Т. Шутяк із Якушинців.
vinnycya20170320_3.jpg
Переможці серед команд: найкраще під час змагань стріляла команда ветеранів війни в Афганістані, яка вибороли перше місце, друге місце взяв колектив учасників АТО, третє місце – команда Писарівської сільської ради.
Переможці отримали кубки, грамоти та подарунки від організаторів змагань.
 
І. БОЙКО, учасник бойових дій в Афганістані,
підполковник запасу.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.