" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Пам’яті справжнього друга ветеранів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41012075 Відвідувачів
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Пам’яті справжнього друга ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Їх було три справжніх чоловіки: Віктор Андріанов,  Анатолій Богомолов і Микола Олексійко. Вони залишаються у нашої пам’яті разом, неподільними, бойовою ланкою справжніх державних діячів – патріотів України.
Завдяки високому професіоналізму, прекрасним людським якостям, непересічним інтелектуальним здібностям та ерудиції кожний з них  здобув беззаперечний авторитет серед ветеранів війни, працівників культури, широких кіл діячів освіти. Сильні особистості,  чесні, порядні, шляхетні люди, визнані фахівці з високими професійними та моральними якостями.
Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) прийняло рішення про занесення біографічних відомостей про Віктора Андріанова, Анатолія Богомолова і Миколу Олексійко до Книги Вдячності і Пошани УСВА.
Такими вони були у житті. Нажаль, Бог не дарував нікому з них довголіття. Передчасно, у віці розквіту творчості, пішли з життя Анатолій Богомолов у 2011 році, Віктор Андріанов у 2012 році.
27 березня 2017 року закінчив земне життя Микола Миколайович Олексійко.
oleksiyko_.jpg

М. Олексійко 1974 року закінчив історичний факультет Кам’янець-Подільського Національного університету імені  Івана Огієнка.
У 1998–2000 – завідувач відділом культури управління з питань науки та гуманітарного розвитку Кабінету Міністрів України. У 2000–2001 – заступник начальника управління гуманітарного розвитку Департаменту внутрішньої політики Секретаріату Кабінету Міністрів України.
У 2002–2005 – заступник керівника управління з питань гуманітарної політики Головного управління з питань внутрішньої політики Адміністрації Президента України.
У 2005–2010 – перший заступник керівника Головної служби гуманітарної політики з питань збереження національного культурного надбання Секретаріату Президента України.
Працюючи на відповідальних державних посадах, зокрема в Адміністрації і Секретаріаті Президента, у Секретаріаті Кабінету Міністрів України і на інших посадах, Микола Миколайович був ініціатором та брав активну участь у розробці проектів законодавчих і нормативно-правових актів, реалізації заходів щодо захисту соціальних і культурних прав ветеранів, діяльності Державного комітету України у справах ветеранів, збереження національного культурного надбання,  наполегливо домагався їх виконання.
За вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність Миколі Миколайовичу було присвоєно звання «Заслужений працівник освіти України» і нагороджено орденом «За заслуги» третього ступеня.           
Правління УСВА, ветерани Афганської війни висловлюють глибоке співчуття рідним, близьким, друзям та соратникам покійного у зв’язку з важкою втратою.
Пам'ять про Олексійка  Миколу Миколайовича назавжди збережеться у наших серцях.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.