" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Зі святом вас, шановні медпрацівники! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40984722 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Зі святом вас, шановні медпрацівники! Надрукувати Надіслати електронною поштою
lp20170618_1.jpg
lp20170618_2.jpg
З нагоди Дня медичного працівника в Українському госпіталі для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна» відбулися урочисті заходи.  
Виконуючий обов`язки головного лікаря Сергій Чепела подякував працівників госпіталю за чуйне ставлення до пацієнтів, високу професійну майстерність й нагородив працівників, які досягли високих результатів у лікувально-оздоровчому процесі грамотами та цінними подарунками. Особливими подяками були відзначені ветерани госпіталю, головний лікар Володимир Нерода і завідувач неврологічного відділення Ольга Бондаренко.
lp20170618_3.jpg
lp20170618_4.jpg
lp20170618_5.jpg
Голова Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький привітав медичний персонал з професійним святом, побажав міцного здоров’я, професійного росту, державної і Божої підтримки та подякував за турботу і висококваліфіковану медичну допомогу, яка надається ветеранам війни, сім’ям загиблих.. Він розповів, що як ніхто іншій,  відчуває фібрами своєї душі необхідність у лікувальному закладі такого спрямування і постійно веде боротьбу за його збереження, розвиток та забезпечення необхідними ресурсами у нинішніх  складних економічних умовах. Чимало палат відновлено та утримується силами та коштами обласних організацій УСВА, небайдужими благодійниками. Сергій Васильович вручив Почесні грамоти і Подяки УСВА кращим медичним працівникам.
lp20170618_6.jpg
lp20170618_7.jpg
lp20170618_8.jpg
Зі словами вдячності за нелегку але почесну працю по реабілітації інвалідів та учасників бойових дій, надією на подальшу плідну співпрацю з забезпечення якісного лікування ветеранів воєн та військових конфліктів, до працівників госпіталю звернувся голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, учасник бойових дій в Афганістані, кавалер бойових орденів Артур Дерев`янко, який вручив нагороди Служби медичним працівникам, які досягли  найвищих результатів у забезпеченні лікуванні пацієнтів, та є взірцем у виконанні своїх професійних обов`язків.
lp20170618_9.jpg
lp20170618_10.jpg

Голова Київської обласної організації  УСВА Олександр Янківський  вручив солодкі вітання медичним працівникам, передав універсальне медичне крісло та запросив до лікувального закладу народний фольклорний ансамбль «Горлиця», (керівник – Любов Рачинська)  Будинку культури села Тарасівка, який для медпрацівників і пацієнтів дав  чудовий концерт.  Організатором цієї, як і  більшості творчих поїздок «Горлиці» стала голова Києво-Святошинської районної організації УСВА  Лариса Козленко.
lp20170618_11.jpg
lp20170618_12.jpg

Голова Київської міської Спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко привітав колектив госпіталю з професійним святом, висловив найкращі побажання у нелегкій, але необхідній праці та передав вітання від Київського міського голови, а також – Почесні грамоти, солодощі і квіти.
lp20170618_13.jpg
lp20170618_14.jpg

У ході заходу відбулася зустріч гостей з бойовими побратимами, які перебувають на лікуванні, обговорено ряд важливих напрямів діяльності УСВА і намічено шляхи вирішення болючих питань лікування та медичної реабілітації воїнів, які беруть участь у бойових діях на сході країни.

Євген ШВАБ,  
фото автора.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.