" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Києві відзначатимуть День партизанської слави Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41017067 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
У Києві відзначатимуть День партизанської слави Надрукувати Надіслати електронною поштою
denpartizan20171.jpg     22 вересня у столиці відзначатимуть День партизанської слави. Згідно із затвердженим планом заходів, у цей день відбудеться мітинг, покладання квітів, тематичні зустрічі, уроки, лекції, бесіди тощо.
     Відбудеться урочистий мітинг «Подвиг народних месників безсмертний» за участю керівництва міста, ветеранів підпільно-партизанського руху, активістів громадських організацій ветеранів та молоді. Проводитимуть захід у парку культури та відпочинку «Партизанська слава» (алея біля пам’ятного знаку на честь бойової співдружності партизанських бригад, вул. Славгородська, 22).
     Цього ж дня передбачене покладання квітів до могили організаторів і керівників підпільно-партизанського руху в роки Другої світової війни на Байковому кладовищі (вул. Байкова, 6).
     Відбудеться тематична зустріч колишніх партизанів і підпільників Другої світової війни, активу міських громадських організацій ветеранів війни «Згадаймо буремне минуле». Зустріч відбудеться у Київському міському Палаці ветеранів (вул. Бастіонна, 11).
     Протягом вересня до відзначення Дня партизанської слави у столиці передбачене проведення тематичних уроків, лекцій, бесід із історії підпільно-партизанського руху. Учнівська молодь відвідуватиме Національний музей історії України у Другій світовій війні, музей партизанської слави у парку культури та відпочинку «Партизанська слава», а також колишніх партизанів і підпільників тощо.
     Заходи з нагоди Дня партизанської слави триватимуть і в усіх районах столиці.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.