" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Велотуристи з Шепетівщини — срібні призери України Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41033500 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Велотуристи з Шепетівщини — срібні призери України Надрукувати Надіслати електронною поштою
shepetivka20171002_1.jpg
Нещодавно на Рівненщині, на околиці села Олександрії, відбувся чемпіонат України з велосипедного туризму, проведений Федерацією спортивного туризму України під керівництвом Міністерства молоді та спорту України.
У змаганнях взяли участь 29 спортсменів із 6 регіонів України, а саме команди з Київської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Харківської та Хмельницької областей.
До слова, хоч велосипедний туризм, як  спортивна дисципліна, не є олімпійським видом спорту, проте вимагає високої підготовки та самовіддачі, адже містить у собі елементи як велосипедної гонки на час, так і тривалого багатоденного ралі — пересування заданим маршрутом із застосуванням навігаційних приладів (GPS-приладу, компаса, карт) з використанням навичок орієнтування.
Тож команди змагались на особисто-командній «Комплексній дистанції», яка складалася з велокросу, тріалу і фігурного водіння велосипеду, та дистанції «Велоралі» (командні змагання).
shepetivka20171002_2.jpg
Кожна з дистанцій вимагала від учасників найкращого вміння та навичок у подоланні природних та штучних перешкод.
Команду «Імпульс» із Хмельниччини представляли наші земляки, які є незаперечними лідерами цього виду спорту в області, — велотуристи із села Городища Шепетівського району В. Андреєв, Є. Герасимчук, В. Гетман, П. Горбачук, Н. Якось, тренер-учасник В. І. Василишин та тренер О. В. Яворський.
У загальнокомандному заліку, який визначався за сумою місць у двох дистанціях, команда Хмельниччини поступилася тільки команді з Харківської області і стала срібним призером чемпіонату. На дистанціях наші спортсмени теж були другими.
Учасники та тренери команди висловлюють слова вдячності за матеріальну підтримку спонсорам, котрі допомогли взяти  участь у чемпіонаті України з велотуризму, а саме: Шепетівській Спілці ветеранів Афганістану, підприємцю О. Плаксі, туристичному клубу «Меридіан» (с. Городище).

І. ЛЄВОШКО.

На знімку: команда наших земляків-переможців чемпіонату України з велосипедного туризму.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.