" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Ювілейний турнір «Шураві» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41024706 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Ювілейний турнір «Шураві» Надрукувати Надіслати електронною поштою
borznya20171003_1.jpg
28 вересня відбувся X районний турнір з міні-футболу серед школярів, присвячений пам'яті Героя України Олега Міхнюка, загиблих в Афганістані і в зоні АТО та Дню захисника України.
Захід пройшов за спільної ініціативи Борзнянського  районного відділення УСВА (Чернігівська область), відділу справах молоді та спорту, районної федерації футболу та за підтримки народного депутата України Валерія Давиденка.
У попередні роки турнір «Шураві» приймали Галайбине, Степанівка, Хороше Озеро, Плиски. Цьогоріч змагання пройшли на полі районного стадіону «Колос».  
Вітаючи від імені народного обранця учасників змагань, керівник громадської приймальні Валерія Давиденка Микола Галепа побажав хлопцям і дівчатам яскравої гри, впевненості не тільки у власних силах, а й усієї команди, і головне, залишатися суперниками тільки на футбольному полі, а в житті бути готовими прийти на виручку один одному.
borznya20171003_2.jpg

У змаганнях взяло участь 6 сільських команд із Комарівки, Сиволожа, Шаповалівки, Ядут, Високого, Хорошого Озера.
Ніби одна мить пролетіли змагання. Юні футбольні таланти нічим не поступалися в азарті й майстерності своїм іменитим кумирам, котрі виступають за провідні вітчизняні та зарубіжні клуби. І голи вболівальник  побачили на будь-який смак.
Старалися й дівчата довести, що футбол не тільки хлопчача гра. Тому від імені Валерія Давиденка на всіх без винятку футболісток чекали солодкі призи.
Переможцем змагань стала збірна команда Комарівської середньої  та  школи-інтернату, на другому місці учні Сиволозької школи, на третьому – Шаповалівської.
Усім командам учасникам від народного депутату України надано м'ячі, призери отримали медалі, а переможці – красень-кубок. Серед тих, хто вручав нагороди переможцям був і син Героя України Олега Міхнюка – Євген.

Валерій МОЛОТОВ,  
голова Борзнянського районного відділення УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.