" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Доля вибрала нас Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40991372 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Доля вибрала нас Надрукувати Надіслати електронною поштою
kiyv20171017_1.jpg
     З нагоди Дня Захисника України  відбувся традиційний Київській фестиваль військово-патріотичної пісні «Доля вибрала нас».
     Урочистий захід організований Київською міською Спілкою ветеранів Афганістану за сприяння посольства Палестини в Україні, відбувся у Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України, залу якого заповнили ветерани війни в Афганістані, учасники АТО, сім'ї загиблих, старшокласники шкіл, діти школи-інтернату з Пущі-Водиці, курсанти ліцею їм. Івана Богуна, військовослужбовці та їхні сім'ї.
kiyv20171017_2.jpg
kiyv20171017_3.jpg
     З Днем захисника України присутніх привітав  Надзвичайний та Повноважний Посол Палестини в Україні Мохаммед Аль-Асаад і голова правління Київської міської Спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко, який відзначив:
     «Що це свято міцно пов'язує всі покоління захисників України. Цього дня ми вшановуємо пам'ять загиблих воїнів, згадуємо і бережемо безцінні традиції і історію про великі подвиги предків. Сьогодні ми шануємо людей, які боролися і продовжують боротися за мир і спокій. Честь та слава військовим, ветеранам війни, волонтерам, кожному, хто вірний своїй Україні. Бажаємо всім присутнім сил, міцності духу, родинного затишку, козацького здоров'я і нехай в країні і в усьому світі запанує мир і благодать».
kiyv20171017_4.jpg
kiyv20171017_5.jpg
      Голова КМСВА М. Гончаренко за мужність, патріотизм та високу громадянську позицію, вручив нагороди – медали «Честь. Слава. Держава» активістам і волонтерам організації.
     У концертній програмі взяли  участь Національний президентський оркестр (засновник, художній керівник,  головний диригент,  Народний артист України – Анатолій Молотай), дипломант першого Міжнародного конкурсу вокалістів ім. Бориса Гмирі Вікторія Осадчук, соліст оркестру Анатолій Юрченко, солістка оркестру, Заслужена артистка України Ірина Кулик, соліст оркестру Сергій Гурець, солістка оркестру, лауреат національних конкурсів вокалістів Ірина Зябченко, соліст оркестру, Народний артист України Володимир Засухін,  Посол Миру, кавалер орденів Святих Марії і Станіслава, володарка титулів «Жінка року», Народна артистка України Наталію Шелепницька, Володимир Шпудейко і його «Джас-Степ-Танц-Клас», володарка титулу «Жінка року», Посол Миру, лауреат премії імені Дмитра Луценка, перша оперна співачка, яка представляла Україну в Палестині, Народна артистка України Олена Гончарук, учасник бойових дій в Афганістані, волонтер, який своїм мистецтвом підтримує бойовий дух наших воїнів на сході, поет-бард, виконавець авторської пісні В’ячеслав Купрієнко, вокальний дует «Сестри Адріана і Мідєя Наруцькі» у супроводі театру танцю «Беллібелс», солістка Національної філармонії України та ансамблю Збройних Сил України, співачка, яка подарувала нашим воїнам в зоні АТО 315 концертів, кавалер ордену «Княгині Ольги», Заслужена артистка України Ярослава Руденко, учасник бойових в Афганістані, волонтер, який протягом двох років відвідує і піднімає своїми піснями бойовий дух військовослужбовців на сході країні, бард, поет, автор-виконавець Леонід Мухін.
kiyv20171017_6.jpg
kiyv20171017_7.jpg
kiyv20171017_8.jpg
kiyv20171017_9.jpg
       Концерт відбувся у теплий, дружний атмосфері, кожен виступ був професійним і глядачі щирими оплесками зустрічали учасників фестивалю.
     Правління Киівської міської Спілки ветеранів Афганістану  висловлює  слова вдячності в підготовці та проведенні фестивалю Посольству Палестини та особисто Надзвичайному та Повноважному Послу Палестини в Україні Мохаммеду Аль-Асааду, ведучім фестивалю лауреату  Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів Лідії Кобил і Заслуженому артисту України Володимиру Скриннику, депутатам Киівськоі міськоі ради Бондаренко Володимиру Дмитровичу, Старовойту Володимиру Миколайовичу, Зубко Юрію Григоровичу, члену правління Соломянськоі СВА Слободянику Ігорю Миколайовичу, члену правління КМСВА Шатковській Наталії Григорівні.
kiyv20171017_10.jpg
kiyv20171017_11.jpg
kiyv20171017_12.jpg
kiyv20171017_13.jpg

 Прес-служба КМСВА.
Фото Євгена ШВАБА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.