Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40961997 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Ветерани-«афганці» допомагають захисникам нашої держави Надрукувати Надіслати електронною поштою
if20171102_3.jpg
     Ветерани Афганської війни добре знають ціну життя і смерті, для них бойове братство – це не просто слова. Тому вважають справою честі допомагати своїм досвідом і конкретними справами сьогоднішнім захисникам України.
     Нещодавно із зони АТО повернулись галицькі волонтери: Геннадій Гущук і голова Галицької районної організації УСВА Михайло Вітовський.
if20171102_1.jpg
    «Ще у вересні воїни-«афганці» та учасники АТО підкорили найвищу вершину України гору Говерлу. Цей захід був приурочений до Дня захисника України, – сказав Михайло Іванович, який був ініціатором походу. – Крім цього, ми запланували провести футбольний турнір серед ветеранів району, а також здійснити волонтерську поїздку в зону АТО. І слова свого дотримали – 14 жовтня відбувся районний турнір з міні-футболу серед ветеранів, які продемонстрували, що вік аж ніяк не впливає на техніку володіння м’ячем. Вони показали захоплюючу гру на футбольному полі. А згодом ми відвідали наших земляків, які несуть службу на східних рубежах держави».
if20171102_2.jpg
     Галицькі волонтери побували у земляків з міста Коломия у 80-ї аеромобільної та 10-ї механізованої бригадах під містом Щастя, що зараз захищають українські рубежі. Відбулася тепла зустріч з галичанами Ігорем Дмитрівим, Володимиром Паляницею, Романом Карпінцем, Романом Опацьким, Володимиром Свістельницьким, Богданом Оришкевичем.
     Продукти харчування, виготовлені турботливими руками галицьких господинь, а також теплі речі, будівельні матеріали та інструменти були передані нашим воїнам в зону АТО.  
     Здійснити поїздку і зібрати близько двох тонн вантажу вдалося за сприяння голови Галицької райдержадміністрації Миколи Поповича, голови Галицької районної ради Павла Андрусяка, депутата Івано-Франківської обласної ради Володимира Магаля, міського голови Галича Ореста Трачика.
if20171102_4.jpg
     Допомогли з приготуванням продуктів харчування педагогічний і учнівський колективи Галицьких шкіл №1 (директор – Марія Савчук) і №2 (директор – Віра Назаренко), Дорогівської школи (директор – Тетяна Смичок), громади сіл Тумир і Лани, ТзОВ «Даноша» та ТзОВ «ГПК-м'ясо» (директор – Любомир Михайлюк), підприємці Дмитро Горчак, Володимир Масляк, Володимир Януш, працівники територіального центру соціального обслуговування (директор – Надія Бабак). Питну воду надали ТзОВ «Галпласт» (міста Рогатин), а забезпеченню пальним посприяли «Агрохолдинг «Мрія» (директор – В. Мартюк).

Прес-служба Івано-Франківської
обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов