" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Галичани не забувають про своїх захисників Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40980558 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Галичани не забувають про своїх захисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
galych20180202_1.jpg
Вже не перший рік триває війна на сході, але галичани не забувають про своїх воїнів, які захищають суверенітет і незалежність України.
Ще у грудні місцеві волонтери, учасники Галицької районної організації УСВА (Івано-Франківська область), звернулися до жителів району, чиї рідні та близькі воюють на сході країни, з проханням допомогти коштами для придбання тепловізора для бійців 8-го батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Саме у цьому військовому підрозділі служив наш захисник – уродженець села Тустань 20-річний Андрій Добровольський, який загинув, відстоюючи незалежність України. Тут несуть службу близько 30 уродженців Галицького району.
galych20180202_2.jpg
До збору коштів активно долучилися громади багатьох населених пунктів Галицького району, в тому числі й односельчани Андрія Добровольського, а також небайдужі галичани. За короткий термін була зібрана необхідна сума – 50 тисяч гривень, за які придбано прилад нічного бачення – тепловізор.
І ось  днями волонтери,  серед яких голова районної організації УСВА Михайло Вітовський, а також Геннадій Гущук, Іван Вітовський відвідали своїх земляків, котрі несуть службу в 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді, 80-окремій десантно-штурмовій бригаді і 95 ОДШБ.
Для бійців привезли термобілизну, теплі речі, засоби гігієни, питну воду і, звичайно, не обійшлося без домашніх смаколиків – голубців та вареників, які з любов’ю приготували працівники Галицького територіального центру надання соціальних послуг.
galych20180202_3.jpg
Волонтери дотримали свого слова, якого дали бойовим побратимам загиблого Андрія Добробольського, бійцям 8-го батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади передали довгоочікуваний тепловізор.
Від імені галицьких волонтерів Михайло Вітовський висловив подяку всім, хто долучився до доброї справи та підтримав наших воїнів.

Михайло ВІТОВСЬКИЙ,
голова Галицької районної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.