" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Рівненські «афганці» підсумували зроблене та намітили плани на майбутнє Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40992452 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Рівненські «афганці» підсумували зроблене та намітили плани на майбутнє Надрукувати Надіслати електронною поштою
rivne20180214_1.jpg
     Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ї річниці виведення військ з Афганістану ветерани-«афганці» підсумували свою роботу. На зустріч з керівниками області з’їхалися представники районних і міських осередків Рівненської обласної організації УСВА.
     У  зустрічі з воїнами-інтернаціоналістами взяли участь голова Рівненської обласної ради М. М. Драганчук, заступник голови облдержадміністрації І. О. Тимошенко керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.
      «Наша організація достатньо велика і активна. Ми щороку проводимо різні заходи. Так, у райцентрах області відкриті 17 пам’ятних знаків загиблим воїнам в Афганістані, 86 меморіальних дошок, працює 48 кімнат бойової слави. Окрім того члени організації займаються волонтерством, допомагають нашим воїнам на сході країни, організовують різні спортивні заходи на честь загиблих бойових товаришів», -- розповів голова Рівненської обласної організації УСВА Володимир Гурницький.
rivne20180214_2.jpg
     Організація ветеранів Афганістану в області найпотужніша та найактивніша серед інших, відзначив Ігор Тимошенко: «Те, що робить ця організація, знаходить підтримку не тільки серед «афганців», а й у суспільстві в цілому. Тому, звісно обласна влада допомагатиме їй. І цього року знову організація отримає гроші на свою діяльність, – наголосив керівник області. У 2017 році на роботу організації ветеранів-«афганців» спрямували 100 тисяч гривен, сім’ям загиблих виплатили матеріальну допомогу в сумі 200 тисяч гривен з обласного бюджету. Допомогли грошима і ветеранам, які лікувалися після складних операцій».
     На зустрічі було обговорено питання про пільгове житло, медичне лікування, матеріальну допомогу сім’ям  загиблих і інвалідам. У 2018 році планують завершити будівництво пам’ятного знаку у Здолбунові, організувати і провести міжнародний фестиваль патріотичної пісні.
     Голова обласної організації УСВА Володимир Гурницький подякував обласній владі за підтримку й запевнив, що організація так само активно працюватиме і в цьому році і в наступних роках.

Прес-служба Рівненської обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.