" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На Долинщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40987907 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
На Долинщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
dolyna20180223_1.jpg
У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ї річниці виведення військ з Афганістану на Долинщині (Івано-Франківська область) відбулися уточисті заходи
dolyna20180223_2.jpg
dolyna20180223_3.jpg
У селі Раків відбувся урочистий мітинг, в якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Михайло Дидяк, заступник голови і керуючий справами районної ради Михайло Лаврів і Зеновій Мандрик, голова Раківської сільської ради Галина Олійник, представники районного відділення УСВА, учасники антитерористичної операції, місцеві жителі.
Парох УГКЦ Пресвятої Богородиці та Обручника Йосифа Віталій Семанів  відправив панахиду та виступив з промовою.
Присутні хвилиною мовчання вшагували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів, Героїв Небесної Сотні, учасників антитерористичної операції
dolyna20180223_4.jpg
dolyna20180223_5.jpg
Михайло Дидяк, Галина Олійник привітали воїнів-інтернаціоналістів з черговою пам’ятною датою. Звернувся з промовою до своїх побратимів представник районної організації   УСВА   Мирон  Мастикаш.
За активну участь у громадській роботі, військово-патріотичне виховання молоді воїни-інтернаціоналісти нагороджені  Почесною грамотою голови райдержадміністрації, голови районної ради, медалями УСВА.
dolyna20180223_6.jpg
dolyna20180223_7.jpg
У Будинку культури відбувся  концерт, який організовал директор Будинку Наталія Скальська, вчитель музики місцевої школи Ігор Бабич і керівник зразкового ансамблю "Натхнення" районного народного дому  Анна Попович.
Голова районної організації УСВА Роман Шістко запалив свічки пам’яті та спільно зі школярами місцевої школи поклали їх на могили загиблих військовослужбовців в Афганістані. Ветерани війни разом із односельчанами поклали квіти до меморіальних дощок воїнам-«афганцям» Степану Гринишину і Василю Федіву на фасаді Раківської школи, до могил у селах Белеїв, Велика Тур’я та Раків.
 У  селі Великій Тур’ї  відбулась ще одна важлива подія, на яку так чекали  побратими-«афганці», родина, односельчани – відкриття  та освячення  відновленої пам’ятної дошки  загиблому  учаснику бойових дій в Афганістані  Євгену Михайловичу  Рибаку, посмертно нагородженому  орденом  Червоної Зірки.
dolyna20180223_8.jpg
dolyna20180223_9.jpg
Веб-сайт Долинської РДА Івано-Франківської області.
Фото Романа ШІСТКА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.