" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Пам’ять завжди жива Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41026114 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Міністерство оборони
Пам’ять завжди жива Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уже стало доброю традицією проводити спільно із Шепетівською Cпілкою ветеранів Афганістану баскетбольний турнір серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх закладів міста, присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста В. М. Длужнєвського.
zamitka04052018_01.jpg

Цього року він відбувся 23 квітня між командами юнаків та дівчат НВК №1, НВК №2, ЗОШ №3. Варто зазначити, що НВК №1 та ЗОШ №3 виставили для участі по 4 команди. Загалом у турнірі взяли участь 10 команд юнаків і дівчат.
Учасників змагань вітали начальник відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту О. Д. Шуляк, директор ДЮСШ Є. Г. Рибак, воїни-інтернаціоналісти. Член Шепетівської Спілки ветеранів Афганістану М. І. Леончук щиро та проникливо розповів, яким важким іспитом і трагедією для сотень тисяч людей в Україні став Афганістан. Одним з тих, хто не повернувся з Афганської війни, був колишній учень НВК № 2 Віктор Длужнєвський.
Після урочистої частини розпочались спортивні змагання, які видались цікавими і захоплюючими.
У підсумку перше місце серед команд дівчат посіли спортсменки НВК № 1 (команда № 1), друге місце – ЗОШ № 3, третє місце – НВК № 2.
Перше місце серед команд юнаків за НВК № 1 (команда № 2), друге місце – НВК № 1 (команда № 1), третя місце посіли юні баскетболісти ЗОШ № 1.
Команди-переможці серед юнаків нагороджено грамотами, медалями, кубками, які надала Шепетівська Спілка воїнів Афганістану.
Команди-переможці серед дівчат нагороджено грамотами, медалями і солодощами.
Адміністрація дитячо-юнацької спортивної школи висловлює щиру вдячність за надання спортивної зали для проведення змагань – керівнику закладу В. М. Гарбарець, за постійну співпрацю з ДЮСШ – управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту,  за підтримку в організації та проведенні змагань – Шепетівській Спілці воїнів Афганістану в особі її голови В. М. Окорського.

Л. КУШНІР,
заступник директора з навчально-
тренувальної роботи ДЮСШ.

На знімку: команди-переможниці баскетбольного турніру, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста В. М. Длужнєвського.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.