Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40960325 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Звітували харківські «афганці» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Нещодавно у Нововодолазькій  районний  раді на Харківщині відбулася звітно-виборна конференція районної Спілки ветеранів Афганістану.
konferenciya08052018_01.jpg

У роботі конференції взяли участь голова райдержадміністрації Роман Мерзлікін, голова районної ради Світлана Ротач, голова Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, голова райради ветеранів війни та праці Василь Ступак.
На початку роботи до учасників конференції з побажаннями плідної праці звернулися почесні гості. Роман Валерійович і Світлана Олександрівна висловили подяку за роботу, яку веде організація, за підтримку в наданні допомоги ветеранам Афганістану, родинам загиблих. Вони також підкреслили вклад організації у військово-патріотичне виховання молоді, активну діяльність у громадському житті району, та наголосили на подальшій співпраці райдержадміністрації та районної ради зі спілкою.
konferenciya08052018_02.jpg
У своєму звіті за період роботи з квітня 2013 року по квітень 2018 року голова НРСВА Сергій Воротняк прозвітував про зроблену роботу. Зокрема, він зазначив, що діяльність правління була спрямована на вирішення питань медичного та санітарно-курортного забезпечення, соціального захисту, матеріальної і психологічної підтримки ветеранам війни і сім’ям  загиблих воїнів, надання допомоги в працевлаштуванні, на проведення заходів з військово-патріотичного виховання молоді. Сергій Федорович наголосив, що найбільш злободенним залишається питання – забезпечення воїнів-«афганців» житлом.
konferenciya08052018_03.jpg
Зі звітом ревізійної комісії НРСВА виступив її голова – Микола Жижера. Він підкреслив, що всі кошти, які надходили на рахунок спілки, використано за призначенням, проведеною перевіркою зловживань не виявлено.
Загалом учасники конференції затвердили звіти правління і ревізійної комісії та визнали роботу правління задовільною.
За результатами голосування більшістю голосів головою НРСВА на наступний термін обрано Сергія Воротняка, головою ревізійної комісії – Миколу Жижеру.
konferenciya08052018_04.jpg
Сергій Воротняк подякував делегатам конференції за довіру та обрання на новий термін і заявив, що докладе зусиль щоб кожна мати, дружина та дитина учасника бойових дій в Афганістані та в інших країнах відчули підтримку від районної Спілки ветеранів.
Користуючись присутністю на зібранні керівників району і голови обласної спілки ветеранів Афганістану, делегати обговорювали нагальні проблеми, вносили пропозиції та ставили запитання.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, а також померлих вже після війни бойових побратимів і поклали квіти до меморіального знаку.

Прес-служба Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов