" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Керівникам територіальних організацій УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40982339 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Керівникам територіальних організацій УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні побратими!
Масова попереджувальна акція ветеранів війни у боротьбі за соціальні права і належне медичне забезпечення, яку ми провели 25 квітня 2018 року, продемонструвала нашу єдність і мобілізаційну готовність до активних дій.
Штучному замовчуванню і ігноруванню  факту нашого існування  і наявності проблем прийшов кінець. Люди побачили, що ми ще живі і спроможні повести їх за собою.
У  трьох об’єктів державної влади Мінсоцполітики, МОЗ і Кабміну нас зібралося тисячі соратників і однодумців. Ми змусили представників влади вступити з нами у прямий діалог.
Міністерства гуманітарної спрямованості отримали доручення Віце-прем’єр-міністра про розгляд і прийняття рішень по всіх наших вимогах, визнаних слушними.
Наші робочі групи активно спілкуються з фахівцями міністерств і відомств, обговорюючи шляхи виконання справедливих вимог ветеранів.
Але все більш помітні стали спроби «заговорити» конкретні підсумки, уповільнити прийняття рішень. Доручення Віце-прем’єр-міністра у встановлений термін не виконано.
Ми не допустимо такого ставлення до колективної думки і вимог ветеранів!
Для обговорення форм і методів протесту проти ігнорування вимог ветеранів війни, прийняття рішень на подальші дії УСВА 30 травня 2018 року о 14.00 буде проведена селекторна нарада УСВА за участю членів Правління, активу міських і районних організацій УСВА.
Пропонуємо запросити для участі в нараді представників місцевих органів влади та партнерських організацій ветеранів війни і військової служби, учасників АТО-ООС, чорнобильців.
Селекторна нарада проводитимуся з учасниками у місцевих студіях «Укртелекому» у кожному обласному і районному центрі України.
Прошу терміново поінформувати керівників районних осередків УСВА та забезпечити своєчасне прибуття учасників до місць проведення селекторної наради.

Про здійснені заходи прошу доповісти.

С. ЧЕРВОНОПИСЬКИЙ,
голова УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.