Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40963045 Відвідувачів
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Влучні постріли Надрукувати Надіслати електронною поштою
На базі Верхньодніпровської СЗОШ № 2 відбулися районні змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед юнаків пам’яті загиблого в Афганістані Сергія Яцковського, а також серед дівчат, пам’яті Віри Листопад партизанки-розвідниці, героя Великої Вітчизняної війни, яка навчалась в Верхньодніпровській школі №1.
verhnedneprovsk_080618_01.jpg

Учасників змагань привітали організатори – представники Верхньодніпровської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), голова організації Анатолій Лейко, учасник бойових дій в Афганістані, полковник-прикордонник Володимир Галушка, учасник бойових дій в Афганістані, підполковник-пілот військового гелікоптера Валентин Невойса. На змаганнях також були присутні гості – голова ради районної організації ветеранів України Анатолій Січовий, голова громадської організації «Кадацька паланка війська Запорізького Низового Олександр Прохоренко.
verhnedneprovsk_080618_02.jpg
Під час проведення змагань учасники переглянули документальний фільм про події в Афганістані, майстер-клас із збирання та розбирання автомату провів О. Прохоренко.
Всього в змаганнях взяли участь 8 команд юнаків і дівчат. Перехідний кубок серед юнаків першої підгрупи одержала команда Пушкарівської СЗОШ, друге місце посіла команда Верхньодніпровської СЗОШ №2, на третьому юнаки команди Верхньодніпровської СЗОШ №1. У другій підгрупі першість взяли юнаки з Новомиколаївської СЗОШ №1, на другому місці команда Ганнівського НВК, на третьому хлопці з Верхньодніпровської СЗОШ №3. Серед дівчат сильнішою командою була також команда Пушкарівської СЗОШ, друге місце посіла команда з Верхньодніпровської СЗОШ №2, третє місце посіла команда Дніпровської СЗОБШ. У другій підгрупі перемогла команда Ганнівського НВК, на другому місці дівчата з Новомиколаївської СЗОШ №1, на третьому команда з Верхньодніпровської СЗОШ №3.
verhnedneprovsk_080618_03.jpg
В особистих заліках переможцями стали: серед юнаків Олександр Романюха з  Пушкарівської СЗОШ, а серед дівчат Ірина Опацька з Верхньодніпровської СЗОШ №2, які були нагороджені медаллю та грошовою премією від ВРО УСВА. Друге місце посіли у юнаків Олександр Гімбіцький з Верхньодніпровської СЗОШ №2, серед дівчат Анастасія Івакіна з Пушкарівської СЗОШ. На третьому місці у юнаків був Євгеній Запара з Верхньодніпровської СЗОШ №2, у дівчат Дар’я Лавецька з Пушкарівської СЗОШ. Всі призери були нагороджені медалями.
За організацію та проведення спортивного заходу висловлюємо щиру подяку відділу освіти райдержадміністрації, педагогічному колективу Верхньодніпровської СЗОШ №2, районній раді ветеранів України, районній організації ТСО України.
Анатолій ЛЕЙКО,
голова ВРО УСВА.       
         
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов