" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Обговорили питання соціального забезпечення учасників бойових дій Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40974397 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Обговорили питання соціального забезпечення учасників бойових дій Надрукувати Надіслати електронною поштою
26 червня голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий зустрівся з активом громадських організацій ветеранів Афганістану і учасників АТО-ООС.
hmelnitsk_020718_01.jpg

У заході взяли участь заступник голови обласної ради Валерій Лесков, керівники департаментів, управлінь облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, які відповідають за питання забезпечення прав і гарантій інвалідів війни та учасників бойових дій, голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Микола Приступа, керівник ГО «Учасників АТО  Хмельниччини та ветеранів війни» Андрій Трубаєнко, представники міських і районних осередків громадських організацій.
hmelnitsk_020718_02.jpg
Основна мета зустрічі  – обговорення питань соціального забезпечення учасників бойових дій, дотримання їхніх законних прав, а також напрацювання пропозицій до угоди про співробітництво між Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою та Хмельницькою обласною організацією УСВА.
Під час спілкування розглядалися питання монетизації пільг, покращення ситуації із забезпеченням учасників бойових дій житлом та ліками. Учасники зустрічі мали змогу безпосередньо поставити запитання відповідним спеціалістам та отримати на них відповіді, а також заслухати коментарі щодо змін у законодавстві, які стосуються забезпечення прав ветеранів Афганістану та учасників АТО-ООС.
Вадим Лозовий зазначив, що всі питання, порушені під час зустрічі, будуть опрацьовані у стислі терміни з метою пошуку оптимальних шляхів їх розв’язання. У той же час посадовець нагадав, що окремі з них не належать до компетенції міської влади, зокрема, такі, як питання щодо впорядкування та приведення до відповідності норм законодавчих актів, що приймалися у різний час. Саме тому єдиним можливим законним  шляхом їх розв’язання є прийняття обласною радою  відповідних звернень до уряду та Верховної Ради України.
Прес-служба УСВА за матеріалами 
Хмельницькій облдержадміністрації.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.