" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Учасники війни в Афганістані висадили дуби і модрини на території музею-садиби імені Миколи Пирогов Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40986490 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Учасники війни в Афганістані висадили дуби і модрини на території музею-садиби імені Миколи Пирогов Надрукувати Надіслати електронною поштою
За ініціативи Організації ветеранів України у співпраці з Товариством Червоного Хреста України,  у Вінниці на території Національного музею-садиби видатного вченого, основоположника військово-польової хірургії М. І. Пирогова організовано благодійну акцію з  висадки дубів і модрин.
vinnitsi_081018_01.jpg

Так, об’єднавши зусилля, голови рад Хмельницької, Житомирської та Чернівецької  обласних ветеранських організацій, члени ради Вінницької обласної Організації ветеранів України, представники обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані, обласної спілки «Союз Чорнобиль України», волонтери, пенсіонери вирішили долучитись до гарної справи – висадити дерева. Їхню ініціативу підтримав Путильський лісгосп Чернівецької області.
vinnitsi_081018_02.jpg
Із саджанцями  учасники акції прибули на підготовлену для посадки ділянку, яку було швидко засаджено молоденькими деревами, адже працювали злагоджено та дружно.
vinnitsi_081018_03.jpg
Своєю роботою ветерани довели, що, об’єднавшись, можна зробити багато корисного для краю, де живеш, для рідної України.
«Сьогодні ми висаджуємо дерева на знак солідарності усіх ветеранів України, консолідації наших зусиль з метою підтримки й розвитку ветеранів країни», – зазначив голова Організації ветеранів України Віктор Шмаков.
vinnitsi_081018_04.jpg
В акції також взяли голова Товариства Червоного Хреста Вінницької області Сергій Глухенький, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації Світлана Василюк,  яка високо оцінила діяльність ветеранського руху України, привітала гостей із Києва і сусідніх областей та запевнила, що регіональна виконавча влада  підтримуватиме й надалі ветеранів усіх об’єднань.
vinnitsi_081018_05.jpg
Директор музею-садиби Пирогова  Петро Гунько розповів про історію музею, про основні етапи останньої ребальзамації тіла легендарного вченого, а також запросив гостей з сусідніх областей агітувати своїх земляків активніше відвідувати Вінниччину, і, зокрема, музей-садибу М. Пирогова.
vinnitsi_081018_06.jpg
vinnitsi_081018_07.jpg
vinnitsi_081018_08.jpg
vinnitsi_081018_09.jpg
vinnitsi_081018_10.jpg
З офіційного сайту Вінницької ОДА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.