Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40961906 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Допомога волинських «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Волонтери Віталій Лісецький, Олександр Пилипчук та Любава Казмірчук у День захисника України безпосередньо на передовій привітали зі святом наших воїнів і передали їм волонтерську допомогу, зібрану Волинською обласною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану і громадською організацією "Наше місто" з міста Броди Львівської області та всіма небайдужими.
volin_221018_01.jpg
Святкові подарунки: солодощі, продукти, ковбасу, м’ясо, сало, засоби гігієни, ліки, дитячі листи, монокуляр, комбези та багато іншого було доставлено на передову  бійцям 14-ї бригади в район міста Золоте, 72-ї бригади в район Світлодарської дуги,  28-ї бригади в район Мар’їнки, розвідувальному батальйону в район Авдіївки та іншим підрозділам, які воюють з російськими окупантами на першій лінії оборони.
Доставлено автомобіль УАЗ-452 (таблетка) бійцям 14 бригади в район Золоте , а по дорозі додому на ремонт було відвезено два авто військових: розвідки та батальйону спецпризначення  «Донбас-Україна» разом з Dima Kichuk.
volin_221018_02.jpg
Дякуємо всім, хто долучився до організації та забезпечення даної поїздки, зокрема учням та вчителям навчальних закладів Волині. За допомогу з паливом висловлюємо подяку директору компанії "Луцьк Експрес" Валерію Бутку. За м’ясні вироби дякуємо   керівництву ТМ "Забіяка" та ТМ Дмитрук. Гриль, а за домашні – Олександру Мігальчуку з села  Піддубці Луцького району. Бродівським волонтерам з ГО "Рідне місто"   Василю Дерку, Руслану Данилюку, Ступаку Володимиру, Констянтину Бережніцькому, Бродівському відділу освіти, дитячим садкам, школі №2 та мешканцям міста і району, а також Василю Панасюку, який  допоміг із медикаментам.За зимові комбези величезна подяка Полтавському батальйону небайдужих. Бензиновий генератор, придбаний депутатами Жидичинської ОТГ Володимиром Глушком та Петром Мельничуком вже виконує свою роботу на позиціях 72-ї бригади в районі Світлодарської дуги,
Матеріальні речі важливі, та відчуття потрібності своєї справи для захисників необхідніші. Ми раді, що змогли ще раз підтримати воїнів словом та дружніми обіймами. Вдалось поспілкуватися, покавувати та обмінятися жартами. Приємним було також те, що де б ми не були, скрізь багато жінок, які додають домашній затишок та тепло.
volin_221018_03.jpg
І як каже постійний шеф волонтерських екіпажів Віталій Лісецький, який знає дороги сходу краще, ніж Волині, бо вже більше сотні раз їздив на Донбас і навіть побував в самому Донецьку та має чудове почуття гумору: «Раз добром зігріте серце вік не охолоне».
volin_221018_04.jpg
volin_221018_05.jpg
Прес-служба Волинської обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов