" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Відбувся турнір Шураві на Чернігівщині Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40978677 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Відбувся турнір Шураві на Чернігівщині Надрукувати Надіслати електронною поштою
5 жовтня у Борзні пройшов традиційний одинадцятий турнір «Шураві» з міні-футболу серед школярів, присвячений пам’яті Героя України Олега Міхнюка, загиблих в Афганістані та в зоні АТО воїнів-земляків, а також до Дня захисника України.
chernigiv_251018_01.jpg

Організатором змагань виступило Борзнянське  районне відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Ініціативу «афганців» підтримали райдержадміністрація, районна федерації футболу і народний  депутат України Валерій Давиденко.
Перед початком турніру юних футболістів  із Степанівки, Малої Загорівки, Хорошого Озера та Шаповалівки привітали голова райдержадміністрації Віра Проскура, голова районної спілки «афганців» Валерій Молотов, заступник голови Ради Всеукраїнської Спілки ветеранів війни з міжнародних питань В’ячеслав Грежук, голова Борзнянського відділення товариства «Чернігівське земляцтво» у місті Києві Володимир Леміш і представник громадської приймальні народного депутата України Валерія Давиденка Михайло Богдан.
Очільниця району побажала хлопцям і дівчатам яскравої гри та вручила капітанам команд солодкі подарунки від фабрики печива «Борзна». В’ячеслав Грежук подякував голові райдержадміністрації Вірі Проскурі за активну співпрацю з організаціями ветеранів війни та військової служби і вручив їй Подяку від імені Президії Всеукраїнської Спілки ветеранів війни.
Дві години змагань пройшли в атмосфері напруженої боротьби та бажання здобути головний приз змагань. Найбільше зусиль для цього доклали юні футболісти з Хорошого Озера (на знімку). Другими стали степанівці, третіми – шаповалівці.
Валерій МОЛОТОВ,
голова Борзнянського районного відділення УСВА.


 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.