" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ЗВІТУВАЛИ КРИВОРІЖСЬКІ «АФГАНЦІ» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41014049 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Міністерство оборони
ЗВІТУВАЛИ КРИВОРІЖСЬКІ «АФГАНЦІ» Надрукувати Надіслати електронною поштою
27 жовтня 2018 року в конференц-залі Криворіжського авіаційного коледжу НАУ відбулася звітно-виборна конференція Криворізької міської організації УСВА, в роботі якої взяли участь делегати від усіх районних і первинних організацій.
krivirig_021118_01.jpg

Перед початком роботи конференції делегати хвилиною мовчання вшанували пам’ять  загиблих в Афганістані побратимів і воїнів, які загинули захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.
В роботі конференції взяли участь 102 делегати, із 104 обраних, від 7-ми районних і 5-ти первинних організацій, які входять до складу Криворізької міської організації УСВА, голова Дніпропетровського обласного об’єднання УСВА Віктор Волошин, представники медичного і соціального департаментів Криворізької міської ради.  
krivirig_021118_02.jpg
Голова міської організації ветеранів Афганістану Юрій Федосенко виступив зі звітом роботи правління організації, зробив акцент на організаційну діяльність, медико-соціальну реабілітацію «афганців», військово-патріотичне виховання молоді, увічненні пам’яті загиблих бойових побратимів, культурно-масову і волонтерську роботу. Делегати також заслухали і затвердили звіт ревізійної комісії міської організації.
Конференцією визначені напрями подальшої діяльності Криворізької міської організації УСВА і питання її життєдіяльності, новообраному складу Правління доручено розробити план проведення Вахти пам’яті, присв’яченої 30-й річниці виведення військ з Афганістану.
Роботу голови і правління міської організації визнано задовільною. Майже одноголосно (при двох, що утрималися) обрано на новий термін головою Криворізької міської організації УСВА – Юрія Івановича Федосенка, обрано новий склад Правління, голову і членів ревізійної комісії.
З вітальним словом до делегатів конференції звернувся голова обласного об’єднання УСВА Віктор Волошин, який подякував криворіжцям за активну громадську позицію, яку вони займають, адже ветерани Афганської війни не стоять осторонь громадсько-політичного життя в місті, області і в державі, а є активними учасниками всіх суспільних процесів, що  відбуваються в державі, і дав відповіді на питання делегатів конференції.
krivirig_021118_03.jpg
Сергій ВОРОНА,
заступник голови КМО УСВА.



 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.