" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Відбулися змагання зі спортивного орієнтування на честь Олега Оніщука і Олега Міхнюка Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41015552 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Відбулися змагання зі спортивного орієнтування на честь Олега Оніщука і Олега Міхнюка Надрукувати Надіслати електронною поштою
19-21 жовтня відбулися ювілейні ХХ Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування присвячені пам’яті Героя Радянського Союзу Олега Оніщука і Героя України Олега Міхнюка.
zmaganya_051118_01.jpg

Середня та довга дистанції були проведені на околицях села Проців Бориспільського району на Київщині, а спринтерська дистанція в мікрорайоні біля спорткомплексу КНУ ім. Т. Г. Шевченко (всі райони нові, цікаві з точки зору орієнтування, які жодного разу не використовувалися для змагань зі спортивного орієнтування).
zmaganya_051118_02.jpg
У змаганнях взяли участь близько 450 спортсменів, які представляли команди з Білорусі, Молдови, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької областей та міста Києва.
zmaganya_051118_03.jpg
Змагання зайняли свою нішу в середовищі орієнтувальників і являються найпопулярнішими на України і наймасовішими (рекорд по кількості учасників – 1000 чоловік). Незмінним організатором заходу виступає клуб спортивного та оздоровчого орієнтування «Зелеста». Підтримали учасників змагань своїми піснями гурт «Ташакор» з Білої Церкві.
zmaganya_051118_04.jpg
Не встигли відшуміти баталії на лісових трасах змагань 2018 року, а організатори вже шукають нові цікаві райони для змагань 2019-го, ювілейного року, 15 лютого – 30 років виведення радянських військ з Афганістану.
zmaganya_051118_05.jpg
Тож працюємо, об’єднуємось разом заради збереження пам’яті про ті події про тих людей. Заради нашої молоді, що повинна знати нашу історію, бути всебічно розвиненою і любити нашу рідну Україну!
zmaganya_051118_06.jpg
До зустрічі на лісових трасах ХХІ Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування присвячених пам’яті Героя Радянського Союзу Олега Оніщука і Героя України Олега Міхнюка.
zmaganya_051118_07.jpg
Віктор БІЛОШИЦЬКИЙ,
керівник клубу спортивного та оздоровчого орієнтування «Зелеста».   
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.