" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Виховуємо патріотів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41035525 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Виховуємо патріотів Надрукувати Надіслати електронною поштою
З ініціативи Тернопільської обласної організації УСВА у Вербовецькій загальноосвітній школі Лановецького району Тернопільської області відбувся вишкіл «Козацька Січ –2018»  та урочисто відкрито нову експозицію в кімнаті-музеї історії рідного краю.
ternopil_141118_01.jpg

Зразки зброї періоду Першої і Другої світових воєн було знайдено членами ВГО «Закінчимо війну», серед яких багато ветеранів-«афганців», на місцях боїв, а елементи і зразки сучасної зброї привезени з зони бойових дій зі сходу України волонтерами-«афганцями».
У заході взяли участь голова Лановецької райдержадміністрації Юліан Сірант і його перший заступник Олександр Батожний, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Роман Зубрицький, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, сільський голова Ігор Дробоцький, ветерани-«афганці» області, учасники АТО-ООС, волонтери, педагогі і учні школи, жителі села.
ternopil_141118_02.jpg
Урочистий захід розпочався з молитви військового капелана за мир і спокій в Україні, за упокій всіх полеглих воїнів та за здоров’я тих, хто після запеклих боїв повернувся додому.
ternopil_141118_03.jpg
Гостей вітали ведучі свята, духовий оркестр «Золоті сурми» та звучали пісні у виконанні юних талантів, співачки-волонтера Уляни Білик.
Сьогодні в умовах воєнно-політичного та інформаційного протистояння України із внутрішнім сепаратизмом і зовнішнім агресором, питання військово-патріотичного виховання молоді набуває особливого змісту. Саме такі заходи сприяють вихованню свідомого громадянина-патріота, духовності та фізичної досконалості.
ternopil_141118_04.jpg
Тернопільська обласна організація УСВА висловлює щиру подяку інвалідам війни в Афганістані Ігорю Космакову, Василю Зелінському, активістам ГО «Тернопіль-Пошук» Анатолію Зиско і Сергію Зиско за проведену роботу по відкриттю кімнати-музею.
Василь КОГУТ,
перший заступник голови Тернопільської обласної організації УСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.