" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На Сумщині відбулася патріотична гра «Захисник» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41041981 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
На Сумщині відбулася патріотична гра «Захисник» Надрукувати Надіслати електронною поштою
На Сумщині за сприяння відділу молоді та спорту Охтирської міської ради спільно з .управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, Охтирською міською організацією УСВА та військовою частиною А 0563 відбулася національно-патріотична гра «Захисник».
sumi_201118_01.jpg

— Міська національно-патріотична гра «Захисники» проходить за планом роботи міської координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Захід триває на території полігону військової частини А 0563 та поєднує в собі елементи військово-патріотичного, спортивного та інтелектуального спрямування, – охарактеризував гру начальник відділу молоді та спорту міськради Світлана Долганова.
За словами заступника голови міської координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання, депутата міськради, голови міскої організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів)  Григорія Довгаля, національно-патріотичне виховання молоді міста – пріоритет у роботі міської ради.
sumi_201118_02.jpg
Змагалася молодь з Охтирського коледжу Сумського національного аграрного університету, державного навчального закладу «Охтирського центру професійно-технічної освіти», молодіжної громадської організації «Охтирського військово-спортивного клубу «Пам’ять», загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, військової частини А 0563, загалом взяли участь 12 команд.
sumi_201118_03.jpg
За підсумками вікторини з історії українського козацтва, огляду якості (рівня) початкової військової підготовки зі складання бойової зброї на швидкість, гри на місцевості з використанням елементів пейнтболу та фізичній підготовці перемогла команда «Сапер» (в/ч А 0563), другу позицію розділили «Ярость» (Охтирський коледж СНАУ) з «Пам’яттю 2» (МГО «Охтирський військово-спортивний клуб «Пам’ять»), а бронзу вибороли «Месники» (збірна команда «Охтирського військово-спортивного клубу «Пам’ять» та в/ч А 0563).
Переможці отримали грамоти та пам’ятні сувеніри.
sumi_201118_04.jpg
Прес-служба «Совеаф».

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.