" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - До 30-ї річниці виведення військ з Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41018783 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
До 30-ї річниці виведення військ з Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пам'ятаємо про загиблих, піклуємося про живих
З метою залучення громадських організацій ветеранів війни в Афганістані до військово-патріотичного виховання молоді, Вінницька обласна Спілка ветеранів війни в Афганістані розпочала реалізацію проекту «Пам’ятаємо про загиблих, піклуємося про живих», який став одним з переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства для реалізації котрих надається підтримка з обласного бюджету.
vinitsya_281118_01.jpg

В рамках реалізації проекту «Пам’ятаємо про загиблих, піклуємося про живих», проведено зустріч в Хмільницькому аграрному центрі професійно-технічної освіти, де з пересувною виставкою обласного краєзнавчого музею «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» побувала делегація обласної Спілки.
vinitsya_281118_02.jpg
Голова обласної організації Петро Кирилішин детально інформував про реалізацію проекту на території області, розповів, що завдячуючи співпраці обласної організації УСВА та департаменту інформаційної діяльності та зв'язків з громадкістю облдержадміністрації вдається реалізувати такий захід. Подякував голові міськрайонної Спілки ветеранів війни в Афганістані Володимиру Гончаруку та присутнім на заході ветеранам Афганської війни за організацію зустрічі.
vinitsya_281118_03.jpg
Старший науковий співробітник музею Надія Добровольська, демонструючи слайди, докладно розповіла про долю загиблих в Афганістані воїнів – уродженців району та випускників навчального закладу: Бондарчука Петра Івановича, Гнатюка Віктора Михайловича, Голюка Миколу Пилиповича, Грицика Олександра Васильовича, Гуменюка Юрія Дмитровича, Красуцького Володимира Євдокимовича, Кубишина Сергія Михайловича, Парсяка Віктора Петровича, Томчука Олександра Миколайовича.
vinitsya_281118_04.jpg
Делегація ветеранів війни в Афганістані та студентів ліцею поклали квіти до меморіальної дошки загиблим в Афганістані воїнам-випускниками ліцею та пам'ятника загиблим воїнам – уродженцям Хмільницького району. 
vinitsya_281118_05.jpg
На згадку керівництву навчального закладу була вручена література про діяльність громадських організацій ветеранів війни в Афганістані та обласного краєзнавчого музею.
vinitsya_281118_06.jpg
vinitsya_281118_07.jpg
vinitsya_281118_08.jpg
vinitsya_281118_09.jpg
vinitsya_281118_10.jpg
vinitsya_281118_11.jpg
vinitsya_281118_12.jpg
Прес-служба Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.