" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Відбулося засідання правління Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40983089 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Відбулося засідання правління Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
12 січня 2019 року в приміщені КЗ «Вінницька Академія неперервної освіти» відбулося засідання правління Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані, в роботі якого взяли участь керівники громадських організацій ветеранів війни в Афганістані районів та міст обласного підпорядкування, члени ревізійної комісії.
vitisya_220119_01.jpg

Було обговорено зміни до складу правління, підведено підсумки діяльності обласної Спілки в 2018 році та затверджено план роботи організації на 2019 рік. Чільне місце зайняло питання про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-а річниця виведення військ з Афганістану, накреслено плани по відзначенню цієї дати в районних, міських, міськрайоних організаціях УСВА.
Відзначено хорошу роботу Ілінецької, Гайсинської, Тульчинської, Калинівської, Ямпільської, Хмільницької міськрайонної, Жмеринської міської організацій УСВА. Проаналізовано передплату газети УСВА «Третій тост». Відзначено позитивну динаміку в роботі Олега Войтовича – керівника прес-служби обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані та адміністратора сайту у висвітленні роботи. В даний час з роботою сайту організації ознайомилося понад 11 тисяч осіб, що найкращим показником серед обласних організацій УСВА.
vitisya_220119_02.jpg
На засідання відмічалося, що вшановуючи пам’ять бойових побратимів, які загинули під час війни в Афганістані, проведено реконструкцію та урочисто відкрито пам’ятники в Калинівці, Ямполі, Іллінціях, встановлено меморіальні дошки на честь учасників бойових дій в Афганістані, які померли в мирний час в Гайсині, проведено підсвідку пам’ятника в місті Бар. Спільно з старшим науковим співробітником Вінницького обласного краєзнавчого музею Надією Добровольською накреслено плани співпраці між обласною Спілкою та краєзнавчим музеєм на 2019 рік.
На виконання Указу Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2020 роки» та затвердженої ним Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2020 роки, обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням 13 сесії обласної ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 224, Спілкою реалізовувався проект «Пам'ятаємо про загиблих, піклуємося про живих», який передбачав залучення організацій громадського суспільства ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) до національно-патріотичного виховання дітей та молоді Вінницької області. Партнерами проекту виступили: громадські організації ветеранів війни в Афганістані області, музей Пам’яті воїнів Вінниччини, які загинули в Афганістані, вокально-інструментальний гурт «Перевал» місцевої Спілки учасників бойових дій в Афганістані (керівник – Олександр Скрипник).
vitisya_220119_03.jpg
Щиро дякуємо за допомогу у здійсненні даного проекту Хмільницькому аграрному центру професійно-технічної освіти, Жмеринському вищому професійному училищу, Іллінецькому державному аграрному коледжу, Гущинецькому вищому професійному училищу, Тульчинській і Ямпільській дитячим музичним школам.
Прес-служба Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.