" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Вшанування учасників бойових дій на території інших держав в столиці Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40974242 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Вшанування учасників бойових дій на території інших держав в столиці Надрукувати Надіслати електронною поштою
"Планом заходів, затвердженим у Київській міській державній адміністрації, передбачені зустріч керівництва столиці з воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані, церемонії покладання квітів, панахида за загиблими воїнами, тематичні виставки тощо», – йдеться у повідомленні.
kyiv_290119_01.jpg

5 лютого у Колонній залі КМДА за участю посольств іноземних держав проведуть фотовиставку, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.
14 лютого відбудеться зустріч керівництва міста Києва із воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані.
15 лютого на вул. Лаврській, 17 проведуть церемонію покладання квітів до Меморіалу воїнам України, полеглим в Афганістані, та панахиду за загиблими воїнами у церкві Воскресіння Христового, яка є храмом – пам’ятником жертвам Афганської війни. Цього ж дня заплановане відвідання експозиції «На чужих війнах». Зустріч бойових друзів – воїнів-інтернаціоналістів.
11-22 лютого триватиме фотовиставка, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».
14-28 лютого працюватиме виставка архівних документів, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
У центральних міських бібліотеках у лютому проведуть цикл інформаційно-просвітницьких заходів.
Також протягом лютого триватимуть науково-просвітницькі, виховні заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав (зустрічі з учасниками бойових дій, лекції, уроки, виховні години, кругли столи, бібліографічні огляди, книжкові тематичні виставки та презентації).
У лютому заплановані також виставки дитячих малюнків, конкурси плакатів, стіннівок, патріотичні акції, флешмоби, творчі проекти, екскурсії до Національного музею історії України у Другій світовій війні, покладання квітів до пам’ятників і меморіальних дощок громадянам України, які загинули під час бойових дій на території інших держав.
Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав триватимуть у всіх районах столиці.
Прес-служба КМДА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.