" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Зустріч з представниками міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40977313 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Зустріч з представниками міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років а\Афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі!
kozyatin_040219_01.jpg
Війна в Афганістані, яка тривала майже десять років і принесла смерть у тисячі українських родин, має стати уроком для всіх, уроком для прийняття виважених рішень щодо участі у різних військових конфліктах, бо найціннішим є людське життя!
На передодні відзначення 30-ї річниці виведення  військ з Афганістану за ініціативи Козятинської міськрайонної  організації Української Спілки ветеранів Афганістану  (воїнів-інтернаціоналістів)   у  приміщенні районної державної адміністрації відбулося засідання за участю заступника голови райдержадміністрації Ігоря Булавського, керівника апарату райдержадміністрації Юрія Студоляка,  керуючого справами  районної ради Анатолія Колісного та керуючого справами міської ради Сергія Заїчка, представників  міськрайонної  організації УСВА, керівників районних та  міських  служб.
kozyatin_040219_02.jpg
На засіданні було розглянуто ряд питань, зокрема, соціального захисту, пенсійного  та медичного забезпечення  для учасників бойових дій та інвалідів,  питання патріотичного виховання підростаючого покоління та  проведення спортивно-масових заходів з  нагоди  річниці  виведення військ з Афганістану.
Спілкування у форматі діалогу вийшло експресивним та насиченим. Фахівці  районних та міських служб відповідали на низку запитань учасників бойових дій. Запрошених цікавив порядок застосування пільг: по оплаті за спожитий газ та електроенергію, придбання твердого палива, придбання  колясок для інвалідів, проведення ремонтних робіт в приміщеннях, лікування та протезування зубів і т.і.
У ході проведення засідання було надано конкретні пропозиції, окреслено шляхи вирішення проблемних питань.
Підводячи підсумки засідання заступник голови райдержадміністрації  Ігор Булавський наголосив, що  у зв`язку з 30-ю річницею виведення військ з Афганістану та зважаючи на історичну та соціальну важливість цієї дати необхідно на належному рівні урочисто відзначити цю подію і провести 15 лютого 2019 року на Козятинщині відповідні урочисті заходи.
Сайт Козятинської РДА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.