" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У РАЙОНІ ГОТУЮТЬСЯ ВШАНУВАТИ 30-У РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41046679 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
У РАЙОНІ ГОТУЮТЬСЯ ВШАНУВАТИ 30-У РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
29 січня керівник апарату Іршавської райдержадміністрації Олег Козенюк (Закарпатська область) спільно з головою районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Володимиром Горзовим провели засідання оргкомітету з нагоди підготовки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.
zakarpatya_040219_01.jpg

Метою засідання стало обговорення та узгодження основних організаційних питань, що стосуються проведення у районі заходів задля вшанування героїв трагічної Афганської війни.
«У день виводу військ із Афганістану ми вшановуємо та згадуємо тих, хто пройшов пекло війни, вижив і переміг. Ніхто і ніщо не в змозі виміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли складний життєвий шлях. Обов’язок наш сьогодні – піклуватися про тих людей, сини яких загинули виконуючи свій інтернаціональний обов’язок», – зазначив керівник апарату РДА Олег Козенюк розпочинаючи засідання.
В результаті обговорення, відповідно до побажань ветеранів війни в Афганістані, було вирішено провести мітинг-реквієм за участі керівництва району, міста, силових структур, громадськості, 15 лютого о 13.00 у сквері біля Пам’ятника воїнам полеглим в Афганістані. Під час заходу до підніжжя пам`ятника та Книги пам'яті загиблим воїнам-афганцям буде покладено корзини квітів. Після чого, у районному Будинку культури відбудеться концертна програма з врученням нагород.
Запрошуємо воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО-ООС на сході України, інших учасників бойових дій та всіх бажаючих, взяти участь у зазначених заходах.
Сайт Іршавської райдержадміністрації.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.