" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Діти в своїх малюнках вшанували воїнів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41032608 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Діти в своїх малюнках вшанували воїнів Надрукувати Надіслати електронною поштою
З нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану у приміщенні Народного дому Болехова зі ініціативи Івано-Франківської обласної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) відбулися підсумки 12 художньої дитячої виставки «Хроніка афганських подій», серед учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. ivanofrankivks_250219_01.jpg
Організувала дитячу художню виставку Болехівська міська спілка ветеранів Афганістану, за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Андрія Романюка і підприємців міста. Варто також подякувати вчителям загальноосвітніх шкіл та школи мистецтв, які зуміли донести до дітей біль втрати, а також батькам та всім, хто прищеплює в серце нового, хоч і маленького, але непересічне важливого майбутнього громадянина любов та повагу.
ivanofrankivks_250219_02.jpg
Дуже важливо є те, що талановиті діти стараються передати на ватмані свої емоції. Емоції, котрі тисячами червоних ниточок пов'язані з війною в Афганістані. Дані роботи є неповторними, адже це є спроба оцінити історичні події не ким іншим, а дітьми. Варто залишити в минулому прісне переказування воєнних подій з підручників. Потрібно привчати молоде покоління до того, щоб вони вірно розуміли та могли передати чуже горе і пропускали кожну історичну дату через серце. Діти змальовують героїв-солдатів, «чорні тюльпани», котрі мужньо і без вагань виконували свій військовий обов'язок, і таких робіт було 94.
ivanofrankivks_250219_03.jpg
Члени журі художньої дитячої виставки: І. Берізко – постійний ведучий даного заходу (методист управління освіти), В. Хромишин (директор художньої школи) та М. Гайнацький (практичний психолог ДНЗ) висловили подяку дітям за чудові малюнки і вручили переможцям грамоти та цінні подарунки: за перше місце – Світлані Андрусишин (Болехівська художня школа),  за друге – Каріні Огар (Болехівська художня школа), за третє – Софії Гладун (Болехівська художня школа).
Грамотами та подарунками відзначені Назар Кушпета (Болехівська художня школа), Яна Шубина (Поляницька ЗОШ), Євгенія Федишин (Міжрічанська ЗОШ), Вікторія Дяків (Козаківська ЗОШ), Антон Маланчин (Болехівська художня школа),  Ірина Кравчук (Тисівська ЗОШ), Олег Гончар (Прикарпатський коледж), Іван Тусик (Болехівська художня школа), Олег Марко (Гузіївська ЗОШ), Максим Кіс (Болехівський академічний ліцей №1).      
ivanofrankivks_250219_04.jpg
Ніхто з учасників дитячої художньої виставки не залишились без уваги – всім роздані подарунки та м’які іграшки. Після урочистої частини, всіх учасників, дітей та батьків було запрошено до солодкого столу.
ivanofrankivks_250219_05.jpg
ivanofrankivks_250219_06.jpg
ivanofrankivks_250219_07.jpg
ivanofrankivks_250219_08.jpg
ivanofrankivks_250219_09.jpg
ivanofrankivks_250219_10.jpg
ivanofrankivks_250219_11.jpg
ivanofrankivks_250219_12.jpg
ivanofrankivks_250219_13.jpg
ivanofrankivks_250219_14.jpg
ivanofrankivks_250219_15.jpg
Лідія ГАЙНАЦЬКА,
голова Болехівської міської спілки ветеранів Афганістану.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.