" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Звітували сумські «афганці» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40988232 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Звітували сумські «афганці» Надрукувати Надіслати електронною поштою

26 березня відбулося чергове засідання правління Сумської обласної організації «Совеаф», в якому взяли участь голови міських та районних «афганських» організацій області.

0020190329.jpg

Серед основних питань порядку денного: включення нового голови Недригайлівської районної організації Спілки ветеранів Афганістану до складу правління, виконання плану заходів з підготовки та відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та обговорення напрямів діяльності Спілки щодо захисту соціальних і медичних прав ветеранів.

0120190329.jpg

З першого питання виступив почесний голова СОО «СОВЕАФ» Володимир Артюх. Він повідомив, що під час конференції 1 березня голова Недригайлівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Павло Дериземля оприлюднив наміри скласти повноваження. Оскільки конференція проводилася згідно з усіма офіційними вимогами, його бажання підтримали та призначили головою організації Олександра Педька. Члени правління одноголосно його підтримали.

0220190329.jpg

Голова СОО «СОВЕАФ» Анатолій Линник закликав Олександра підтримувати ветеранів Афганістану, насамперед піклуватися про воїнів із інвалідністю та родин загиблих, а також він підсумував, що діяльність Павла Дериземлі виокремлювалася самовідданістю справі та надійністю, цьому ж попросив приділити увагу й нового члена правління.

Йшлося також про засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану, яке відбулося 14 березня у Києві. Анатолій Линник оголосив розглянуті питання соціального і медичного забезпечення ветеранів війни і родин загиблих,  говорили про політику, про передплату на газету «Третій тост», оскільки видання слугує своєрідним «рупором» новин для воїнів-інтернаціоналістів України.

0320190329.jpg

Важливо, що серед порушених питань, акцентували увагу на фінансову підтримку для голови Кролевецької районної організації УСВА Анатолія Максименка.

 0420190329.jpg

У підсумках відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану Анатолій Линник нагородив медалями УСВА почесного голову СОО «СОВЕАФ» Володимира Артюха, голову Великописарівської районної організації УСВА Анатолія Зражевського та Лебединського союзу ветеранів Афганістану «Титан» УСВА Григорія Грищенка.

Прес-служба «Совеаф».

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.