" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На честь воїнів-інтернаціоналістів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41049108 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
На честь воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
20 квітня на стадіоні імені Леоніда Кривицького міста Первомайська на Миколаївщині  відбувся обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2006–2007 років народження, присвячений вшануванню учасників бойових дій на територіях інших держав.
2404201900.jpg
Перед початком змагань на знак поваги й шани до наших земляків, котрі загинули в Афганістані, виконуючи інтернаціональний обов’язок, було покладено квіти до пам'ятника загиблим воїнам-«афганцям» у сквері на території Свято-Варварівського храму. У складі делегації, яка відвідала меморіал були заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір, представники міської влади, голова міського товариства ветеранів Афганістану Володимир Йонга і юні спортсмени.
2404201901.jpg
А тим часом на головній спортивній арені міста завершилися останні приготування до досить представницьких змагань. У турнірі з футболу взяли участь команди з Любашівки Одеської області, Подільська й Подільського району і Южноукраїнська. Наше місто представляли одразу дві футбольні команди – ДЮСШ управління освіти міської ради та «Дербі-Цитадель».
Футбольний турнір пройшов у напруженій боротьбі, гравці показали гарні поєдинки. Особливо захоплюючу гру продемонстрували юні футболісти «Дербі-Цитадель», які завоювали  перше місце, на другому – команда міської ДЮСШ управління освіти, третє місце – команда «Олімп» із Южноукраїнська.
Юних футболістів та їх тренерів тепло привітала міський голова Людмила Дромашко. Переможців нагороджено кубками, медалями, грамотами управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради. Кращі гравці кожної команди були відзначені подарунками. Не обійшлося, звісна річ, і без солодощів, презентованих за сприяння місцевого підприємця Віталія Клочкова.

Відділ інформаційної діяльності і комунікацій
з громадськістю та ЗМІ міської ради.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.