" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40974960 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
    28 квітня у шахово-шашковому клубі «Гросмейстер» Кам’янця-Подільського на Хмельниччині відбувся традиційний турнір з шахів та шашок «Дзвони Чорнобиля», присвячений 33-й річниці  Чорнобильської трагедії.
0405201909.jpg
    Клуб «Гросмейстер» розпочав свою роботу понад 30 років тому. Весною 2014 року рішенням виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради він був передан міській спілці ветеранів Афганістану. Щоденно під керівництвом тренерів від міського управління освіти та науки у клубі займається  близько 100 школярів до 18 років і шанувальників цого спорту різного віку. 
0405201910.jpg
    Кожного року шаховою федерацією Кам’янця-Подільського проводиться більше 50 турнірів з шахів, шашок та нардів. Міська спілка ветеранів Афганістану нагороджуєть переможців грамотами, медалями та кубками. 
0405201911.jpg
   Цьогоріч у змаганнях взяли участь понад 40 чоловік. За шахівницею зустрічались спортсмени Кам’янця-Подільського, тернопільчани, Івано-Франківська і Чернівців.

    Перше місце виборов Юрій Кузик з Івано-Франківська. Друге та третє місця посіли О. Довгалюк і В. Стороженко. Серед дітей перше та друге місця у О. Чигарєва і М. Смірнова. На третьому місці – чемпіон області у категорії до 10 років А. Дудко.
0405201912.jpg
    Переможці відзначені кубками, які їм вручив голова Кам’янець-Подільської міської спілки ветеранів Афганістану В. Дудко, а також грошові нагороди були отримани від голови шахової  федерації  Кам’янця-Подільського І. Шеваги.


Людмила АЛЄКСЄЄВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.